Wow! Ο Αιμιλιάνο του GNTM έβαψε τα μαλλιά του κατάξανθα για το Dolce&Gabbana Alta Moda Show

Wow! Ο Αιμιλιάνο του GNTM έβαψε τα μαλλιά του κατάξανθα για το Dolce&Gabbana Alta Moda Show

Το μοντέλο και πρώην παίκτης του GNTM δεν έχει καμία σχέση με αυτό που θυμάσαι. 

Θυμάσαι τον Αιμιλιάνο του Greece’s Next Top Model; Το μελαχρινό μοντέλο που κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με την εξωτερική του εμφάνιση και τις πόζες του στις φωτογραφίες;

Ε, λοιπόν, πλέον δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα που έχεις στο μυαλό σου. Ο Μάρκου πήρε την απόφαση να αλλάξει τελείως το look του και να κάνει τα μαλλιά του κατάξανθα. Όλα αυτά λίγο πριν το Dolce & Gabbana Alta Moda Show στη Βενετία.

Είδαμε το Dolce & Gabbana Alta Moda Show! Μία baroque μελωδία με βασίλισσα την JLo (video + photos)



Η αλλαγή του Αιμιλιάνο

Ο Αιμιλιάνο, μόλις έκανε την αλλαγή στα μαλλιά του, έσπευσε να ανεβάσει την αντίστοιχη φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram. Και, μπορεί να ήταν σε story οπότε δεν μπορούσες να δεις αντιδράσεις του κοινού, όμως, σίγουρα σε μία τέτοια αλλαγή θα υπήρχε κάποια έκπληξη.

aimiliano gntm xanthos

Ο Έβανς Νικόπουλος

Ο Αιμιλιάνο πόζαρε σε φωτογραφία με τον Έβανς -Ευάγγελο- Νικόπουλο. Πρόκειται για ένα παιδί που γεννήθηκε στην Έδεσσα, μέχρι πρόσφατα προσπαθούσε να συνδυάσει σχολείο και modelling και το βιογραφικό του ήδη περιλαμβάνει μεγάλους οίκους μόδας, όπως ο Dolce & Gabbana, αλλά και φωτογραφίσεις για διάσημα περιοδικά μόδας.

Η στήριξη της Μαριαγάπης

Από τα stories του δεν έλειψε και το repost του story της Μαριαγάπης. Εκεί, το μοντέλο, παίκτρια του GNTM και σύντροφός του έγραψε: «Συγχαρητήρια! Σου αξίζουν τα καλύτερα, αγάπη μου»

Το ζευγάρι του GNTM δεν κρύβει τον έρωτα του και εγκρίνει και η Βίκυ Καγιά

Συνέχισε παρακάτω για να δεις τις λήψεις από το γεγονός.