Big Brother: Ο Ισίδωρος παραμιλά στο λευκό μυστικό δωμάτιο και το Twitter δεν το αφήνει ασχολίαστο

Πατούλια Κατερίνα
Big Brother: Ο Ισίδωρος παραμιλά στο λευκό μυστικό δωμάτιο και το Twitter δεν το αφήνει ασχολίαστο

Το Big Brother με το μυστικό δωμάτιο προκάλεσε πλήθος σχολίων στο Twitter.

Το Big Brother επέστρεψε στις οθόνες μας και μετά το live της Κυριακή ήρθε η ώρα προβολής του πρώτου επεισοδίου με τους 14 παίκτες να βιώνουν τις πρώτες μέρες μέσα στο ριάλιτι.

Οι αλλαγές πολλές και μεγάλες, μιας και το φετινό Big Brother έχει τη δική του αρένα για τα αγωνίσματα, βάζοντας μια πινελιά Survivor στο τελικό τηλεοπτικό προϊόν.

Το πρώτο επεισόδιο με το Live του Big Brother έφτασε το 24,4% στο δυναμικό κοινό ενώ στο πρώτο επεισόδιο κανονικής ροής της Δευτέρας τα νούμερα ήταν ελαφρώς πεσμένα φτάνοντας το 17,1%.

Big Brother 2: Πρεμιέρα με cool παρουσιαστές, διαβασμένους παίκτες και μυστικά!

Οι ώρες και οι ημέρες προβολής του Big Brother:

Το ριάλιτι θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα ως Πέμπτη στις 9 το βράδυ και την Παρασκευή θα βλέπουμε το live με παρουσιαστές τη Νάταλι Κάκκαβα και τον Γρηγόρη Γκουντάρα.

Ο πρώτος αρχηγός της εβδομάδας:

Οι 13 παίκτες έπρεπε να φουσκώσουν κάποια μπαλόνια μέχρι να φτάσουν ένα συγκεκριμένο ύψος και έπειτα να σκάσουν με ένα καρφί.
Ο αρχηγός έχει ασυλία και διαμένει στο Captain’s room, όπου έχει δικό του κρεβάτι, τον δικό του κήπο, τα δικά του τρόφιμα και ζεστό νερό όλη τη μέρα.

Ο αρχηγός μπορεί επίσης να επιλέξει ένα συμπαίκτη για να απολαύσει αυτά τα προνόμια μαζί του και είναι υπεύθυνος και για την ομαδική εβδομαδιαία αποστολή. Αρχηγός της πρώτης εβδομάδας ήταν τελικά η Σύλια Καραμολέγκου.



Απειλή για αποχώρηση:

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την είσοδο των παικτών στο σπίτι του Big Brother και είχαμε και την πρώτη κοπέλα που θέλησε να αποχωρήσει. Ο λόγος για τη Γιώτα Μυλωνά που πιέστηκε και στο δωμάτιο επικοινωνίας εξέφρασε την απόφασή της να αποχωρήσει:

«Δεν νιώθω καλά εδώ μέσα, δεν νιώθω καλά με τα περισσότερα παιδιά, χωρίς να μου έχουν κάνει κάτι. Δεν μου κάνουν. Μάλλον εγώ δεν είμαι καλά. Το ρίχνω πάνω μου. Δεν ξέρω πώς να το θέσω. Δεν φταίει κανείς. Με ενοχλεί ότι μιλάνε πολύ, μιλάνε τσιριχτά, είναι ψώνια εντός εισαγωγικών. Δεν μπορώ να συνυπάρχω με ανθρώπους που είναι...μια χαρά. Δεν θέλω να χαρακτηρίσω άσχημα κανέναν απλά δεν μου βγαίνει. Δεν θα μου αλλάξεις γνώμη».


https://www.instagram.com/p/CTNXE-vIkze

Big Brother 2 Πρεμιέρα: 27 χιλιάδες σχόλια στο Twitter αλλά την παράσταση έκλεψε η Άννα -Μαρία

Όλος ο κόσμος ταυτίζεται με τον Ισίδωρο

Ο Ισίδωρος Δούνης ήταν ο παίκτης που οι συμπαίκτες του θεωρούν πως έχει ήδη αποχωρήσει από το live της Κυριακής.
Έλα όμως που ο Ισίδωρος έχει μπει στο secret room, έναν ιδιωτικό και μυστικό χώρο δίπλα ακριβώς στο υπόλοιπο σπίτι, όπου θα συνεχίσει να κατοικεί για τις επόμενες ημέρες, χωρίς να το γνωρίζουν τα υπόλοιπα άτομα του σπιτιού. Ο Ισίδωρος έχει μεν ασυλία την πρώτη εβδομάδα αλλά όλες αυτές τις ημέρες πρέπει να μείνει στο λευκό αυτό δωμάτιο, που θυμίζει απομόνωση.



Ο Ισίδωρος είναι πάντως ο μοναδικός παίκτης που ακούει τα πάντα μέσα στο σπίτι μιας και φέτος το livestream από το σπίτι του Big Brother δεν λειτουργεί για το υπόλοιπο κοινό.

Φυσικά, το γεγονός πως ο Ισίδωρος θύμισε σε πολλούς τον εαυτό τους στην καραντίνα είναι γεγονός. Τα σχόλια στο Twitter είναι σπαρταριστά.