Το μαύρο post της Φουρέιρα: Πενθεί την απώλεια του Mad Clip η τραγουδίστρια (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Το μαύρο post της Φουρέιρα: Πενθεί την απώλεια του Mad Clip η τραγουδίστρια (photos)

Φουρέιρα και Mad Clip τραγουδούσαν μαζί λίγες ώρες πριν τον θάνατο του ράπερ.

Στις 18 Μαΐου 2021 και μόνο μια εβδομάδα πριν τα 34α γενέθλιά του, ο Mad Clip κυκλοφόρησε το τραγούδι Μπορεί, ένα ντουέτο με την Ελένη Φουρέιρα.

Ο Mad Clip θα εμφανιζόταν με την Ελένη ξανά μαζί σε τρεις μέρες, ενώ λίγο πριν τον θάνατό του μέσα στο πολυτελές του αυτοκίνητο, ο 34χρονος ήταν σε γάμο της Panik όπου τα τελευταία stories τον έδειχναν να τραγουδάει μαζί με τη Φουρέιρα το ντουέτο τους.

Το post πένθους της Φουρέιρα:

Η Ελένη, φανερά συγκλονισμένη από την τραγική απώλεια του Mad Clip δεν βρήκε λόγια για να πει το αντίο και δημοσίευσε ένα μαύρο ποστ και ένα μαύρο story πένθους στο προφίλ της στο Instagram.



Ο Mad Clip είχε στις συνεντεύξεις του εξηγήσει πόσο επαγγελματίας και πόσο φίλη του έγινε η Φουρέιρα μετά τη συνεργασία του.

Mad Clip και Φουρέιρα τραγουδούν μαζί λίγο πριν το τραγικό τροχαίο (video)



Και το post πένθους της τραγουδίστριας δεν θα μπορούσε παρά να γίνει σημείο αναφοράς των fans της Φουρέιρα που στέλνουν τις ευχές και τη σκέψη τους στην Ελένη.

10 celebrities που έφυγαν από τη ζωή σε τροχαίο (photos)


https://www.instagram.com/p/CTUITufgSql/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αντίο και από τη Josephine:


https://www.instagram.com/p/CTUPSUDsb8G/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η νεαρή τραγουδίστρια που είχε κι εκείνη μοιραστεί ένα πετυχημένο ντουέτο, την Φήμη με τον Μadclip τον αποχαιρέτησε με ένα κοινό story και ένα post στο Instagram χωρίς λόγια.





Tο αντίο της Τάμτα

«Δεν είναι δυνατόν… Πριν λίγες ώρες μας έλεγες για τα σχέδια σου… Πώς τα άλλαξες έτσι στον δρόμο;;; Καλό Παράδεισο Πήτερ», έγραψε συγκλονισμένη η Τάμτα.

Δες όλα τα posts και stories παρακάτω