10 celebrities που έφυγαν από τη ζωή σε τροχαίο (photos)

Τσακιρίδου Χριστίνα
10 celebrities που έφυγαν από τη ζωή σε τροχαίο (photos)

Ο θάνατος του Mad Clip μας έφερε στο μυαλό διάσημους που έφυγαν άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο.

Ο θάνατος του τράπερ Mad Clip τα ξημερώματα στη Βουλιαγμένη ξύπνησε μαύρες μνήμες.. Τα τελευταία χρόνια πολλοί Έλληνες και ξένοι stars έφυγαν νωρίς από τη ζωή σε τροχαία δυστυχήματα, βυθίζοντας τους θαυμαστές αλλά και την κοινή γνώμη στο πένθος.

Πάγωσε ο Χρήστος Μάστορας από την είδηση θανάτου του Mad Clip (photos)

10 celebrities που σκοτώθηκαν σε τροχαίο

  • Πριγκίπισσα Diana
https://www.instagram.com/p/CTQuNvfssuo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο πλανήτης έμεινε άναυδος όταν πέθανε η πριγκίπισσα Diana σε τροχαίο δυστύχημα στις 31 Αυγούστου 1997 μετά από ένα επίμονο κυνηγητό της ίδιας και του συντρόφου της Αλ Φαγέντ από τους παπαράτσι.

7 θεωρίες συνωμοσίας για τον θάνατo της Diana που πιστεύουμε 24 χρόνια μετά

  • Paul Walker
https://www.instagram.com/p/CSxJfUOpaIt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Paul Walker ήταν συνοδηγός όταν το αυτοκίνητό του προσέκρουσε με ιλίγγιώδη ταχύτητα σε μία κολώνα με αποτέλεσμα να τυλιχθεί στις φλόγες και να ανασυρθούν δύο νεκροί. Το δυστύχημα έγινε στις 30 Νοεμβρίου 2013, βυθίζοντας τη showbiz σε πένθος.

Το πιο συγκινητικό video για τον Paul Walker από τον κολλητό του Vin Diesel (video)

  • James Dean

Ο διάσημος ηθοποιός είχε αγοράσει πρόσφατα ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα της εποχής αλλά με αυτό το αυτοκίνητο έμελλε να χάσει τη ζωή του. Πέθανε στις 30 Σεπτεμβρίου του 1955.

  • Grace Kelly

Στις 18 Σεπτεμβρίου 1982 η Grace Kelly σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα. Η πριγκίπισσα επέστρεφε στο εξοχικό της βασιλικής οικογένειας όταν υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να πέσει το αυτοκίνητό της στο γκρεμό.

Grace Kelly: Οι πιο iconic εμφανίσεις της πριγκίπισσας του Μονακό

  • Ryan Dunn

Τραγικό θάνατο βρήκε ο Ryan Dunn, ένας από τους σταρ των ταινιών "Jackass" το 2011 όταν το αυτοκίνητό του καρφώθηκε σε δέντρο.

  • Πάνος Ζάρλας
panos zarlas

Ο παίκτης του Power of Love 1, Πάνος Ζάρλας, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που είχε με τη μηχανή του πάνω στη λεωφόρο Συγγρού πριν από 2 χρόνια.

  • Τόμας Πρωτόπαπας

Ο Τόμας Πρωτόπαπας είχε σταματήσει στην Αττική Οδό προκειμένου να μιλήσει στο τηλέφωνο, όταν έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω του ένα λευκό φορτηγάκι. Για περίπου δύο μήνες ο Τόμας Πρωτόπαπας βρισκοταν στη Μονάδα της Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο ΚΑΤ, αλλά τελικά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και κατέληξε στις 21 Μαΐου 2013.

  • Παντελής Παντελίδης
https://www.instagram.com/p/CNSeeWcpnaU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

18 Φεβρουαρίου 2016. Ήταν 9 το πρωί όταν η πληροφορία αρχικά ότι ο Παντελής Παντελίδης σκοτώθηκε σε τροχαίο, αρχίζει να κυκλοφορεί. Κανείς δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Παντελής Παντελίδης: 5 χρόνια μετά τον θάνατό του τον θυμόμαστε με αυτά τα τραγούδια

  • Άννα Πολλάτου

Φρικτό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα βρήκε και η ολυμπιονίκης της ρυθμικής Άννα Πολλάτου σε ηλικία μόλις 31 ετών. Η αθλήτρια έσβησε στην εθνική οδό Πύργου-Πατρών καθώς κατευθυνόταν προς την Κυλλήνη με τελικό προορισμό την Κεφαλονιά. Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος ενώ οι δύο άλλοι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο τραυματίστηκαν ελαφρά.



  • Mad Clip
https://www.instagram.com/p/CS9aEieKxZL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο σήμερα με την είδηση του θανάτου του τράπερ Mad Clip.

Νεκρός σε τροχαίο ο Mad Clip: Θρήνος στο Twitter (photos)

Ο άτυχος τραγουδιστής επέστρεφε από γάμο συνεργάτιδάς του όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε δέντρο.