Η Ελένη Μενεγάκη ξεκινά και μας αποκαλύπτει τι αλλάζει στην εκπομπή της

Κατερίνα Μπούσιου
Η Ελένη Μενεγάκη ξεκινά και μας αποκαλύπτει τι αλλάζει στην εκπομπή της

Νέος σέφ και κοινωνικά θέματα ανάμεσα στις νέες ενότητες της «Ελένης» του Mega. 

«Πραγματικά ανυπομονώ. Είμαι πολύ χαρούμενη» συνηθίζει να λέει σε όλους τις τελευταίες ημέρες η Ελένη Μενεγάκη που είναι πανέτοιμη, αν και λίγο αγχωμένη για το νέο της ξεκίνημα στο Mega, το κανάλι που ξεκίνησε την καριέρα της στην τηλεόραση πριν από 30 χρόνια.

Η Ελένη θέλει να κάνει δυναμική αρχή στο Mega και επιστρέφει με όρεξη στην τηλεόραση έπειτα από ένα χρόνο αποχής, έτοιμη να διεκδικήσει πρωτιές. Αυτή την φορά όχι μόνο με γνώριμες στήλες για την lifestyle επικαιρότητα, αλλά και με νέες ενότητες με πιο κοινωνικό πρόσημο, με πρόσωπα που θέλει να γνωρίσουμε για την ζωή και την δράση τους από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ελένη Μενεγάκη: Οι τελευταίες πρόβες πριν την πρεμιέρα και οι επιστροφές από το παρελθόν!


https://www.instagram.com/p/CTEnRRrjTtr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στην καθημερινή ύλη της εκπομπής θα υπάρχουν όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του Mega «θέματα ψυχολογίας και ιατρικές συμβουλές, ενότητες για μαμάδες και παιδιά, τάσεις της μόδας και tips για μακιγιάζ, «βόλτα» στον κινηματογράφο. Αλλά και γευστικές συνταγές, και αγαπημένοι καλεσμένοι».



Με λίγα λόγια αυτά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην εκπομπή της και εκείνα που ξέρει να κάνει καλύτερα βάζοντας την προσωπική της σφραγίδα τα τελευταία 30 χρόνια!

Ελένη Μενεγάκη: Η παρουσίαση της ομάδας της, λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα (video-photos)

eleni premiera september new

Η δυνατή ομάδα της μπροστά από τις κάμερες είναι οι: Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Σάββας Πούμπουρας, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Δημήτρης Ουγγαρέζος. Tην ειδησεογραφία της ημέρας θα παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσος, ενώ στην κουζίνα θα είναι ο σεφ Νικόλας Σακελλαρίου. Και για μια ακόμη φορά όπως έκανε και τα τελευταία χρόνια στον Alpha, δεν θα έχει αστρολόγο στην εκπομπή της.