Άγριες Μέλισσες: Γκοτσόπουλος και Κίτσου χορεύουν αγκαλιά και ο έρωτας δεν κρύβεται (video)

Άγριες Μέλισσες: Γκοτσόπουλος και Κίτσου χορεύουν αγκαλιά και ο έρωτας δεν κρύβεται (video)

Λάμπρος και Ελένη χορεύουν αγκαλιά και το Instagram αντιδράει. 

Δημήτρης Γκοτσόπουλος και Μαρία Κίτσου πιο χαλαροί από ποτέ!

Το νέο βίντεο που δημοσιεύτηκε στην επίσημη πια νέα σελίδα από τις Άγριες Μέλισσες στο Instagram, ο Δήμητρης και η Μαρία συμμετέχουν μαζί με όλους τους πρωταγωνιστές της μυθοπλασίας, της ψυχαγωγίας και της ενημέρωσης, στο νέο τρέιλερ του προγράμματος του AΝΤ1 για την νέα σεζόν (θα κυκλοφορήσει σύντομα). ‘Ηδη έχουμε πάρει μια πρόγευση από την συμμετοχή του Γιώργου Παπαδάκη αλλά και των πρωταγωνιστών της σειράς «Ήλιος».

Ερωτευμένο το ζευγάρι από τις Άγριες Μέλισσες δημιουργεί προσδοκία για την τρίτη σεζόν!

Το τηλεοπτικό ζευγάρι των Μελισσών του ΑΝΤ1, ο Λάμπρος και η Ελένη -ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και η Μαρία Κίτσου- ακούστηκε έντονα πως εκτός από την tv είναι σε σχέση τον τελευταίο χρόνο και στην πραγματική ζωή, αν και κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Όπως και να έχει, όμως, στο βίντεο δείχνουν πως έρχονται κι οι δυο από τις διακοπές τους με διάθεση να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τη στιγμή.




https://www.instagram.com/p/CTW50DSA5vV


Το backstage του τρέιλερ του ΑΝΤ1

Σε αυτό το backstage από το νέο τρέιλερ του ΑΝΤ1, Δημήτρης και Μαρία χορεύουν υπό τους ήχους του «I love you Baby», κάνουν στροφές, χαμογελούν, απολαμβάνουν τη στιγμή και αλλάζουν ρούχα!

Το εν λόγω στιγμιότυπο μας έφερε στο μυαλό και τις πρόσφατες φωτογραφίες στις οποίες η Κίτσου είναι αγνώριστη και έχει αποκτήσει αριστοκρατικό ύφος με ανδρόγυνο στυλ που της πάει πολύ.

Άγριες Μέλισσες: Η… αριστοκράτισσα Μαρία Κίτσου στο νέο τρέιλερ του ΑΝΤ1

Τι περιμένει την Κίτσου τη νέα σεζόν:

Η Ελένη Σταμίρη θα πέσει και πάλι θύμα της μανίας της Μυρσίνης για εκδίκηση και θα δει τον αγαπημένο της Λάμπρο να εξορίζεται από τους καθεστωτικούς στη Λέρο! Πριν ωστόσο μπει η Μαρία Κίτσου στο mood της πολύπαθης Λενιώς, φόρεσε κουστούμι, ψηλό καπέλο και έντονο μακιγιάζ που ταιριάζει άψογα σε αυτό το look.

Στο Διαφάνι, άλλωστε δεν θα μείνει τίποτα όπως το ήξερες! Ο θάνατος του Μιλτιάδη τα αλλάζει όλα