Άγριες Μέλισσες: Η… αριστοκράτισσα Μαρία Κίτσου στο νέο τρέιλερ του ΑΝΤ1

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Η… αριστοκράτισσα  Μαρία Κίτσου στο νέο τρέιλερ του ΑΝΤ1

Άγριες Μέλισσες, Ήλιος και όλες οι σειρές μυθοπλασίας του ANT1 σε ένα βίντεο που θα σε κάνει να δεις τους αγαπημένους σου πρωταγωνιστές... αλλιώς. Η Ελένη από το Διαφάνι πάντως σε πείθει και ως αριστοκράτισσα! 

Ξεχάστε την Ελένη Σταμίρη του θεσσαλικού κάμπου με τα φορέματα εποχής ως γνήσια επαρχιοτωπούλα του Διαφανίου. Στο νέο τρέιλερ του προγράμματος του Αντ1 αλλάζει και αποκτά αριστοκρατικό ύφος με ανδρόγυνο στυλ που της πάει πολύ.

Στο οποίο Διαφάνι, παρεμπιπτόντως δεν θα μείνει τίποτα όπως το ήξερες! Ο θάνατος του Μιλτιάδη τα αλλάζει όλα


https://www.instagram.com/p/CSClHv0ABw9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Ελένη Σταμίρη θα πέσει και πάλι θύμα της μανίας της Μυρσίνης για εκδίκηση και θα δει τον αγαπημένο της Λάμπρο να εξορίζεται από τους καθεστωτικούς στη Λέρο! Πριν ωστόσο μπει η Μαρία Κίτσου στο mood της πολύπαθης Λενιώς, φόρεσε κουστούμι, ψηλό καπέλο και έντονο μακιγιάζ που ταιριάζει άψογα σε αυτό το look.


https://www.instagram.com/p/CTM6NEBqnCT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φυσικά δεν θα την δούμε με αυτό το look στον τρίτο κύκλο της σειράς Άγριες Μέλισσες, που κάνει πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου. Εκεί θα δούμε μεν μια μικρή αλλαγή με λίγο πιο φωτεινά φορέματα προσαρμοσμένα στην δεκαετία του ’70, χωρίς όμως να απαρνηθεί τα σκουρόχρωμα καφέ ή μαύρα ρούχα.


https://www.instagram.com/p/CRyrabXKrID/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι ηθοποιοί μυθοπλασίας που αγαπήσαμε σε ένα trailer

Στο νέο τρέιλερ του Αντ1 που θα δούμε σύντομα στις οθόνες μας, συμμετέχουν και άλλοι ηθοποιοί της μυθοπλασίας που επίσης θα τους δούμε με επίσημο ένδυμα.

Spoiler: Στον Ήλιο θα γίνει χαμός: 1 θάνατος και... όλα τα ζευγάρια χωρίζουν!

Στα γυρίσματα μάλιστα το διασκέδασαν και με το παραπάνω και οι πρωταγωνιστές από την σειρά «Ηλιος», ο Γιώργος Καραμίχος, η Ευγενία Δημητροπούλου και η Ντόρα Μακρυγιάννη και στο Τιk Tok έκαναν πραγματικό…χαμό!

#cantwait!