Ο Stanley Tucci αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο πριν 3 χρόνια

Νατάσσα Σχοινά
Ο Stanley Tucci αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο πριν 3 χρόνια

Ακτινοβολία, χημειοθεραπείες και κακές αναμνήσεις που ανασύρθηκαν στη μνήμη του Tucci.

Με καρκίνο διαγνώστηκε τρία χρόνια πριν ο διάσημος ηθοποιός Stalney Tucci. Ο ηθοποιός που το κοινό αγάπησε μέσα από πολλές ταινίες του, όπως το Devil Wears Prada (2006) μίλησε στο περιοδικό Vera για όσα πέρασε και τις δυσκολίες που του έφεραν στο μυαλό παλαιότερες κακές αναμνήσεις.

Ο Tucci εμφάνισε όγκο στη βάση της γλώσσας, αλλά το μεγάλο του μέγεθος δεν καθιστούσε δυνατή τη χειρουργική επέμβαση, γι’ αυτό οι γιατροί κατέφυγαν στη λύση της ακτινοβολίας και των χημειοθεραπειών.

Η Kathy Griffin διαγνώστηκε με καρκίνο στον πνεύμονα- Το χειρουργείο που θα κάνει



Ο όγκος στη γλώσσα και οι μνήμες από το παρελθόν

«Ήταν πολύ μεγάλος για να χειρουργηθεί, οπότε έπρεπε να κάνουν υψηλή δόση ακτινοβολίας και χημειοθεραπεία. Είχα ορκιστεί ότι δε θα έκανα τίποτα τέτοιο γιατί η πρώτη μου γυναίκα πέθανε από καρκίνο και το να τη βλέπω να περνάει αυτές της θεραπείες για χρόνια ήταν χάλια», είπε ο Tucci. Το θετικό είναι ότι, όπως είπε, ο καρκίνος είναι αρκετά απίθανο να επιστρέψει.

Η πρώτη σύζυγος του ηθοποιού, Kathryn «Kate» Spath-Tucci πέθανε από καρκίνο του μαστού το 2009 και ήταν παντρεμένη με τον Tucci για 14 χρόνια. Μαζί απέκτησαν τα δίδυμα, Nicolo και Isabel -21 ετών- και την Camilla -19 ετών-.

stanley tucci cancer6

«Τα παιδιά ήταν υπέροχα, αλλά ήταν δύσκολο για αυτά. Είχα καθετήρα σίτισης για έξι μήνες. Με μεγάλη δυσκολία κατάφερα να είμαι στην αποφοίτηση των διδύμων από το λύκειο»

Το 2012, ο Tucci παντρεύτηκε τη δεύτερη σύζυγό του, Felicity Blunt, τη μεγαλύτερη αδερφή της ηθοποιού Emily Blunt. Το ζευγάρι ζει στο Barnes του Λονδίνου και μαζί απέκτησε δύο παιδιά, τον 6χρονο Matteo και την 3χρονη Emilia.

stanley tucci cancer5

Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικές από τις πιο διάσημες ταινίες του Stanley Tucci.