Πρεμιέρα απόψε για τον «Σασμό» και ο κόσμος του Twitter το έκανε ήδη no1 trend

Πρεμιέρα απόψε για τον «Σασμό» και ο κόσμος του Twitter το έκανε ήδη no1 trend

Η νέα πολυαναμενόμενη σειρά του ALPHA απέσπασε πολύ θετικά σχόλια για το πρώτο επεισόδιο από τους χρήστες του διαδικτύου.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που προβλήθηκε για πρώτη φορά το trailer της σειράς του Alpha, «Σασμός», καταλάβαμε πως η σειρά αναμένεται να κάνει αίσθηση. Το τρέιλερ είχε χιλιάδες views ενώ την επόμενη ημέρα της προβολής του, το νέο σίριαλ βρέθηκε δεύτερο στις ημερήσιες αναζητήσεις της Google. Όλα δείχνουν πως η νέα ερωτική δραματική σειρά θα αγαπηθεί όσο τίποτε άλλο από το τηλεοπτικό κοινό, την ώρα που η μυθοπλασία έχει επιστρέψει δυναμικά στα περισσότερα εγχώρια κανάλια.

«Σασμός»: Η νέα βεντέτα στον Alpha και τι μας θύμισε από το παρελθόν

Η σειρά έγινε no1 στο Twitter

trends

Περισσότερα από 7000 tweets γράφτηκαν από τους χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας όσο έπαιζε το πρώτο διπλό επεισόδιο της νέας σειράς που θα απολαμβάνουμε μέσα από τη συχνότητα του ΑLPHA. Αξίζει να σημειωθεί πως τα hashtags #sasmos και #σασμός βρέθηκαν στις 2 πρώτες θέσεις του Ελληνικού Twitter.

Τι είδαμε

https://www.instagram.com/tv/CTe4IpHleTG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο πρώτο διπλό χορταστικό επεισόδιο του «Σασμός» η ιστορία ξεκίνησε από μια τυχαία συνάντηση μεταξύ της Αργυρώς και του Αστέρη Σταματάκη (στον ρόλο ο Ορφέας Αυγουστίδης) στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης που εξελίσσεται σε μια φλογερή νύχτα γεμάτη έρωτα. Η Αργυρώ, είναι αναγκασμένη να κρύβει την ταυτότητα της και παρουσιάζεται ως ‘Αρτζι από την Αυστραλία.

Κανείς δεν γνωρίζει εκείνη την στιγμή πως τις οικογένειές τους τις χωρίζει μια βεντέτα 20 χρόνων και κυρίως πως ο πατέρας του Αστέρη, Βασίλης Σταματάκης ήταν εκείνος που δολοφόνησε τον πατέρα της Αργυρώς, Μάρκο Βουρλάκη. Μετά από εκείνη την νύχτα θα χωρίσουν, μέχρι να βρεθούν λίγες ημέρες μετά στην Κρήτη.

Η υπόθεση και το βιβλίο

Ένα τραπέζι. Ξύλινο. Βαρύ. Πάνω του κηροπήγια, πιάτα γεμάτα, κανάτες με κρασί. Τα αγαθά ξεχειλίζουν, σαν σε γιορταστικό δείπνο. Οι συνδαιτημόνες έρχονται, χαιρετούν με χαμόγελο, αλλά κρατούν κρυφά μυστικά μέσα στα οποία ζει η μνήμη. Κάθονται μετωπικά, σε παράταξη, ο ένας δίπλα στον άλλον. Σαν να θέλουν να βγάλουν αναμνηστική φωτογραφία. Διάφανο φως μπαίνει από την οροφή. Στο βάθος ο σκοτεινός καθρέφτης , με πατίνα από την φθορά του χρόνου. Κυριακάτικο (;) τραπέζι; Η στοχαστική ώρα του αυστηρού δείπνου; Η ώρα της χαράς; Η ώρα όπου η πληγή θα ανοίξει; Ή θα γιατρευτεί;



Σαν σε ένα «δείπνο μυστικό» οι ήρωες τσουγκρίζουν τα ποτήρια, πίνουν κρασί, κοιτάζονται στα μάτια, αγκαλιάζονται, αλλά δεν αποκαλύπτουν τις κρυφές τους σκέψεις. Η επιβλητική μορφή μιας γυναίκας, κυριαρχεί, στο κέντρο της «μάζωξης». Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Κι ένα μαχαίρι περιμένει, σιωπηλά, το χέρι που θα το σηκώσει…. Ο γρίφος δεν θα αργήσει να λυθεί. Οι προβλέψεις δεν θα αργήσουν να βρουν το δρόμο τους…. Ένα κρητικό μοιρολόϊ, ο ήχος μιας λύρας κι ύστερα….

Ο «Σασμός» του Alpha έχει στηριχθεί στο ομώνυμο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη που έχει ζήσει στο Ρέθυμνο και στα Χανιά από όπου και κατάγεται.

Σασμός: Το νέo καθηλωτικό trailer της σειράς και οι χαρακτήρες που θα μας κεντρίσουν το ενδιαφέρον

Πηγή κεντρικής: @sasmos_alphatv_official

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικά χαρακτηριστικά tweets για να πάρεις μια πρώτη γεύση από την άποψη του τηλεοπτικού κοινού.