Ελένη Μενεγάκη: Γιατί αλλάζει ώρα προβολής και τι σχέση έχει ο ανταγωνισμός

Κατερίνα Μπούσιου
Ελένη Μενεγάκη: Γιατί αλλάζει ώρα προβολής και τι σχέση έχει ο ανταγωνισμός

Η Ελένη Μενεγάκη βγαίνει 20 λεπτά νωρίτερα -και λίγες μέρες αργότερα- στον αέρα του Mega. Γιατί Ελένη; 

O κύβος ερρίφθη τελικά και η «βασίλισσα» Ελένη Μενεγάκη θα επιστρέψει στον τηλεοπτικό της θρόνο… είκοσι λεπτά νωρίτερα και λίγες μέρες αργότερα. Η Ελένη θα ξεκινά στις 13.30 την εκπομπή της στο Mega, με την πρεμιέρα της να μετατίθεται τελικά τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου.

Για ποιο όμως λόγο είχαμε αλλαγή κυριολεκτικά στο παρα πέντε της πρεμιέρας της;

Ελένη Μενεγάκη: Οι τελευταίες πρόβες πριν την πρεμιέρα και οι επιστροφές από το παρελθόν!

Ο λόγος αναβολής της πρεμιέρας της Ελένης Μενεγάκη κρίθηκε αναγκαίος λόγω της έκτακτης επικαιρότητας, καθώς το Mega θα καλύψει live την Τετάρτη τη νεκρώσιμο ακολουθεία και την ταφή του Μίκη Θεοδωράκη.

Για να μην διαταραχτεί από την πρώτη μέρα η ροή της εκπομπής έγινε αυτή η μικρή μετάθεση για την αρχή της επόμενης εβδομάδας.



Η Ελένη Μενεγάκη ξεκινά και μας αποκαλύπτει τι αλλάζει στην εκπομπή τηςΗ Ελένη Μενεγάκη ξεκινά και μας αποκαλύπτει τι αλλάζει στην εκπομπή της

Μαζί όμως και με την μετάθεση της ημέρας της πρεμιέρας είχαμε αλλαγή και στην ώρα προβολής. Και αυτό -πριν σας μπουν υποψίες-δεν έχει να κάνει με τον ανταγωνισμό ως μια κίνηση τακτικής απέναντι στις άλλες εκπομπές, καθώς η Ελένη ουδέποτε έδωσε σημασία σε αυτά, αλλά με το περιεχόμενο και τα διαφημιστικά πακέτα που πια είναι….πολλά. ‘Έτσι αποφασίστηκε από κοινού μεταξύ παρουσιάστριας και καναλιού να έχουμε είκοσι λεπτά νωρίτερα και είκοσι λεπτά παραπάνω την Ελένη στην οθόνη μας.