Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε τον λόγο που τσακωνόταν συχνά με τον σύντροφό της στην Ιταλία

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε τον λόγο που τσακωνόταν συχνά με τον σύντροφό της στην Ιταλία

Η Κατερίνα Καινούργιου σε συνέντευξή της στο Happy Day, σχολίασε τη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου αλλά και το τι σύνεβη με εκείνη και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, στο ταξίδι τους στην Ιταλία.

Ανανεωμένη μετά την αλλαγή της τηλεοπτικής της στέγης, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε δηλώσεις εν όψει της πρεμιέρας της νέας της εκπομπής «Super Κατερίνα», που αναμένεται να δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την προσεχή Δευτέρα μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε στο Happy Day και έδωσε πολλή… τροφή για συζήτηση!

Super Κατερίνα: Επικά σχόλια των celebs για το νέο τρέιλερ της Κατερίνας Καινούργιου

Η αναφορά στην Τούνη και στον πιθανό χωρισμό της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Πέρα από την αναφορά της στην Ιωάννα Τούνη, η παρουσιάστρια μίλησε και για το μέλλον της με τον επί 2 περίπου χρόνια σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, αποκαλύπτοντας τη στιγμή που νόμιζε πως θα την… χωρίσει!


https://www.instagram.com/p/CTg7t_QjK1W/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Δε θα βγούμε ως ζευγάρια με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου γιατί νομίζω ότι η Ιωάννα Τούνη αρέσει στον Φίλιππο. Θα το αποφύγω», είπε χιουμοριστικά η Κατερίνα , ενώ στη συνέχεια ανέφερε:

«Πραγματικά νομίζω ότι χώρισα στην Ιταλία, κυριολεκτικά, γιατί του έλεγα σε κάθε μέρος “έλα βγάλε μου μια φωτογραφία”. “Δε γίνεται αυτό! Έπρεπε να έχουμε πάρει μαζί την Πωλίνα την φωτογράφο, να της πληρώναμε και το ξενοδοχείο. Δεν το αντέχω αυτό να σε βγάζω κάθε τρεις και λίγο”, μου είπε. Όλες οι φωτογραφίες ήταν χάλια και παρακαλούσα τους περαστικούς να με βγάλουν, δεν το έχει».

Καινούργιου-Τσαγκρίδης: Οι μαγευτικές διακοπές στο Capri και το troll στο Instagram

Τελικά παντρεύεται;

Όσο για το αν πρόκειται να ανεβεί σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας με τον καλό της, η παρουσιάστρια είπε: «Εγώ νομίζω δεν θα γίνει ποτέ η πρόταση γάμου. Εκτός αν ετοιμάζουν κάτι για την πρώτη εκπομπή».



Η Κατερίνα Καινούργιου χαρακτηρίζεται για τα αυτοσαρκαστικά της σχόλια, τα οποία δεν έλειψαν από τις σημερινές της δηλώσεις.

Ο τίτλος της εκπομπής και τα σχόλια της Κατερίνας

«Με το που άκουσα τον τίτλο της εκπομπής μου, Super Κατερίνα, είπα ότι δε μου αρέσει καθόλου, μήπως είναι λίγο ψωνίστικος; Αρχίζει και διαρρέει ο τίτλος και βλέπαμε σχόλια θετικά και ότι έχει πλάκα. Σούπερ θα είναι η εκπομπή όχι εγώ. Δεν μαγειρεύω, δεν χορεύω, όλα λάθος. Είμαι το μεγαλύτερο αγγούρι της ελληνικής τηλεόρασης», είπε με χιούμορ η παρουσιάστρια, συμπληρώνοντας: «Ένας από τους λόγους που ήθελα να πω ναι ήταν ότι θα έπαιρνα πολύ καλή πάσα από το Happy Day».

Η μεγάλη πρεμιέρα της «Super Κατερίνας»

Από τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, η Κατερίνα Καινούργιου μαζί με την παρέα της θα υποδέχονται τους τηλεθεατές καθημερινά στις 10:00, στον Alpha.

Η παρουσιάστρια επέστρεψε στα παλιά της λημέρια, παίρνοντας μεταγραφή από το κανάλι του Open που συνεργαζόταν τα τελευταία χρόνια.

Την Κατερίνα Καινούργιου θα πλαισιώνουν τη φετινή τηλεοπτική σεζόν οι: Χρύσλα Γεωργακοπούλου, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Γιάννης Πουλόπουλος, Χάρης Λεμπιδάκης και Κατερίνα Λένη.