Ο αδερφός της Kylie Jenner έμαθε για την εγκυμοσύνη της από το Instagram

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο αδερφός της Kylie Jenner έμαθε για την εγκυμοσύνη της από το Instagram

Το σχόλιο που έκανε ο αδερφός της Kylie Jenner δεν σου αφήνει περιθώρια να σκεφτείς κάτι άλλο.

Η είδηση της δεύτερης εγκυμοσύνης της Kylie Jenner κυκλοφόρησε αρχικά στις 20 Αυγούστου 2021, χωρίς κανένας να την επιβεβαιώνει στην αρχή. Το δημοσίευμα είχε κυκλοφορήσει τόσο το Hollywood Life, όσο και η Page Six με πληροφορίες από κοντινή της πηγή, και έμενε μόνο η δική της επιβεβαίωση.

Όλο αυτό το διάστημα τα stories που ανέβαζε φαινόταν από τη μέση και πάνω, χωρίς να δείχνει το σώμα της στην περιοχή της κοιλιάς. Οι πρώτες μέρες θύμισαν την εγκυμοσύνη της το 2018, που την κράτησε κρυφή ως το τέλος, μέχρι που πριν από τρεις ημέρες έκανε την ανακοίνωση. Ωστόσο φάνηκε πως δεν γνώριζαν όλα τα μέλη της οικογένειά της το χαρμόσυνο αυτό γεγονός.

Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η Kylie Jenner-Ιδού όσα γνωρίζουμε

Ο αδερφός της έμαθε την εγκυμοσύνη της από το Instagram

Το βράδυ της Τρίτης (7/9/21) η Kylie Jenner με ένα βίντεο επιβεβαίωσε τη φήμη που συζητιόταν εδώ και καιρό. Η reality star είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της με τον Travis Scott και όπως αντιλαμβάνεσαι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η οικογένειά της υποδέχτηκε τα νέα με τον καλύτερο τρόπο, όμως υπάρχει και κάποιος που το έμαθε από τα social. Ένα σχόλιο του ετεροθαλή αδερφού της Kylie, Brandon Jenner στο Instagram, ήταν αρκετό για να κάνει τους πάντες να υποθέσουν και εν τέλει να πιστέψουν πως έμαθε τα νέα της εγκυμοσύνης από το Instagram.



«Αποκλείεται! Συγχαρητήρια», γράφει ο Brandon Jenner κάτω από το βίντεο της και οι fans πραγματικά απορούν για το πώς γίνεται να μην γνώριζε.

brandon jenner comment copy

Τα σχόλια των fans στο Instagram για το μήνυμα του Brandon Jenner

O Brandon Jenner και η Kylie είναι ετεροθαλή αδέρφια από την πλευρά του μπαμπά τους, όμως η σχέση τους δεν φαίνεται να είναι τόσο δυνατή, όσο με τα ετεροθαλή αδέρφια της από την πλευρά της Kris Jenner (aka Kim, Kourtney, Khloe, Rob).

Η Kylie Jenner επιβεβαίωσε ότι είναι έγκυος για δεύτερη φορά: Οι φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά

Ή τουλάχιστον αυτό μπορεί κάποιος να υποθέσει αν λάβει υπόψιν του το σχόλιο του Brandon που ξαφνιάστηκε με την ανακοίνωσή της. Τα σχόλια των fans αναρωτήθηκαν πώς γίνεται να μη γνώριζε, όμως στο τέλος όλοι κατέληξαν πως απλά δεν μιλάνε πολύ.



Οι νέες φωτογραφίες της Kylie με φουσκωμένη κοιλίτσα

Τρεις ημέρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, η Kylie Jenner έδωσε το παρών στην επίδειξη μόδας του σχεδιαστή LaQuan Smith στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης και τα φλας άστραψαν.


https://www.instagram.com/p/CToYBKWLzkm

Φορώντας μία μαύρη διάφανη ολόσωμη φόρμα του σχεδιαστή, και μαύρα ψηλοτάκουνα παπούτσια, η Kylie Jenner έκανε τα φωτογραφικά φλας να πάρουν φωτιά, με την εμφάνισή της και τη φουσκωμένη της κοιλίτσα που ήταν πια πιο ορατή από ποτέ.

Η 24χρονη εγκυμονούσα star στη συνέχεια βρέθηκε με φίλους σε party στο Lucali στην περιοχή του Brooklyn, εντυπωσιάζοντας με το look που έδειχνε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.