Κορίνα Μεγαρίτη-Ασημίνα Σταμίρη: Πριν γίνουν εχθροί στις Άγριες Μέλισσες ήταν φίλες (photo)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κορίνα Μεγαρίτη-Ασημίνα Σταμίρη: Πριν γίνουν εχθροί στις Άγριες Μέλισσες ήταν φίλες (photo)

Η Στέλλα Ψαρουδάκη και η Έλλη Τρίγγου γνωρίζονται πολύ πριν συναντηθούν στο Διαφάνι

Στις 27 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα ο τρίτος κύκλος των Άγριων Μελισσών και η αγωνία κορυφώνεται ολοένα και περισσότερο βλέποντας τις εικόνες και τα μίνι βίντεο που κυκλοφορούν. Νέα πρόσωπα έρχονται στη σειρά, τα οποία ήδη έχουν συστηθεί από το Instagram account της σειράς και οι εξελίξεις αναμένονται να είναι… άγριες.

Μια νέα εποχή ξεκινάει για τους κατοίκους του Διαφανίου και μια νέα οικογένεια εγκαθίστανται στο αρχοντικό των Σεβαστών. Ο Ακύλας Μεγαρίτης με τη σύζυγό του Ζωή και τα παιδιά τους Λευτέρη και Κορίνα, θα μείνουν στο σπίτι του Δούκα, με τον Ακύλα να έχει ένα πράγμα μόνο στο μυαλό του. Να εκδικηθεί για τον θάνατο του αδερφού του. Σύμμαχο σε αυτό θα έχει και τη Μυρσίνη, η οποία θέλει να δει τις αδερφές Σταμίρη να καταστρέφονται.

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας έτοιμος για εκδίκηση! Η φωτογραφία του Αιμίλιου Χειλάκη στο Διαφάνι

Η Κορίνα Μεγαρίτη και η Ασημίνα Σταμίρη γνωρίζονται πολύ πριν συναντηθούν στο Διαφάνι

Η Κορίνα Μεγαρίτη είναι η 20χρονη κόρη του Ακύλα, η οποία προσπαθώντας να εγκλιματιστεί στη νέα της καθημερινότητα θα πέσει στα δίχτυα του Μελέτη. Η μητέρα της Ζωή, δεν εγκρίνει αυτή τη σχέση και κατά συνέπεια ούτε και τον γάμο τους και αυτό θα φέρει σε ρήξη τις δύο γυναίκες. Στη σειρά ακόμη δεν γνωρίζει τις αδερφές Σταμίρη, στην πραγματική ζωή όμως είναι πολύ καλές φίλες με την Ασημίνα (aka Έλλη Τρίγγου).

korina akylas megaritis

Και όχι δεν γνωρίστηκαν τώρα, αλλά η φιλία τους πηγαίνει χρόνια πίσω, στο 2014. Μία φωτογραφία της Στέλλας Ψαρουδάκη (Κορίνα) στο Instagram μαρτυρά τη σχέση της με την Έλλη Τρίγγου. Και μπορεί στην πραγματική ζωή να είναι πολύ καλές φίλες, όμως στη σειρά αναμένεται να γίνουν εχθροί, αφού ο πατέρας της θέλει να τις εκδικηθεί για τον θάνατο του Αχιλλέα.


https://www.instagram.com/p/vV_UcDCfs_

Τι θα συμβεί με τις δύο κοπέλες και αν θα συναντηθούν ποτέ δεν το γνωρίζει κανείς ακόμη.

Η Ζωή Μεγαρίτη από την άλλη (aka Μαρκέλλα Γιαννάτου) βρίσκεται στο Διαφάνι χωρίς τη θέληση της και σε μία ζωή που δεν τη αρέσει καθόλου. Δεν θα μείνει όμως με σταυρωμένα τα χέρια. Μην ξεχνάς άλλωστε το «ένοχο» παρελθόν της με τον Δούκα Σεβαστό.


https://www.instagram.com/p/CThQHPbKpIZ

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας βρίσκει τον παλιό του έρωτα στο Διαφάνι - Γυρίζει την πλάτη στη Μυρσίνη

Νέος έρωτας για την Ασημίνα Σταμίρη

Το Διαφάνι μπαίνει στην επταετία της δικτατορίας και κανείς στη σειρά δεν φαντάζεται και δεν περιμένει όσα θα συμβούν. Η Ασημίνα θα αποφασίσει να δουλέψει στην Λάρισα, για να βρίσκεται κοντά στον γιο της, στην τοπική εφημερίδα «Ηχώ της Θεσσαλίας» ως γραμματέας του Πέτρου Ορφανίδη.

Spoiler Άγριες Μέλισσες: Η ερωτευμένη Ασημίνα στην αντίσταση και ο νέος άντρας στην ζωή της

Ο ιδεαλισμός του Πέτρου θα την γοητεύσει από την πρώτη στιγμή. 'Ένας νέος κόσμος θα ανοιχτεί μπροστά της και έτσι σταδιακά θα αρχίσει να ενδιαφέρεται όχι μόνο για εκείνον, αλλά και για τις πολιτικές εξελίξεις, βοηθώντας κρυφά όσους πηγαίνουν κόντρα στο καθεστώς.



Stay tuned και κάνε υπομονή μερικές ημέρες ακόμη μέχρι την πρεμιέρα της σειράς.