Σασμός: Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για την Αργυρώ και τον Αστέρη! Το πρώτο κρυφό ραντεβού

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για την Αργυρώ και τον Αστέρη! Το πρώτο κρυφό ραντεβού

Πώς μπορεί τελικά η Αργυρώ να ξεχάσει πως είναι ο γιός του φονιά του πατέρα της; Ανεβαίνουν οι τόνοι στηον Σασμό! 

Είδες ένα επεισόδιο από τον Σασμό από περιέργεια που το συζητάνε όλα τα κορίτσια στη δουλειά και... κόλλησες με τη νέα σειρά του Alpha; Σου έχω νέα: Το σημερινό επεισόδιο θα σε γεμίσει συναισθήματα (και περιέργεια για το τι θα γίνει παρακάτω)!

Όσο και να προσπαθούν να το παλέψουν, όσο και να έχει αμφιβολίες η Αργυρώ, δεν θα αντισταθεί στον Αστέρη και θα συναντηθούν κρυφά από όλους για να ζήσουν τον έρωτά τους.

Η συνάντηση στο πανηγύρι του χωριού που αποκάλυψε την πραγματική ταυτότητα και των δύο και την βεντέτα ανάμεσα στις οικογένειές τους, έχει κάνει το ζευγάρι να έχει χάσει στην κυριολεξία το έδαφος κάτω από τα πόδια του. Εδώ μιλάμε για πραγματικό σοκ.

Σασμός: Τρελαίνει το twitter ο Μαθιός! Κόντρα γοητείας για Δημήτρη Λάλο και Τάσο Νούσια



Η Αργυρώ θα πει όχι στον έρωτά της λόγω της βεντέτας;

Και τώρα τί; Πως μπορεί τελικά η Αργυρώ να ξεχάσει πως είναι ο γιός του φονιά του πατέρα της; Και πως θα την πείσει τελικά ο Αστέρης ότι δεν είναι σαν όλους τους άλλους της οικογένειάς του;

Ο μόνος τρόπος είναι να συναντηθούν και να τα πουν από κοντά. Μέχρι να συμβεί αυτό, ο Αστέρης από την ταραχή του αποφεύγει την αρραβωνιαστικιά του, η οποία (ευτυχώς) δεν έχει καταλάβει τίποτε ακόμη και η Αργυρώ παραδομένη στις τύψεις, προσπαθεί να βρει μια λύση με την κολλητή της.

Σασμός: Τι κρύβεται πίσω από τη λέξη που θα μας απασχολήσει πολύ τη φετινή τηλεοπτική σεζόν



Η οποία ωστόσο κολλητή της, ‘Ασπα, συνεχίζει να ζεί χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες τον κρυφό δεσμό της με τον Στεφανή. Τίποτε όμως δεν ξεφεύγει από τον Μαθιό.

Με τίποτε μην περιμένετε να το κρατήσει κρυφό!