Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Η διάδοχος της Βίκυς Καγιά στο GNTM 4 αντέγραψε ένα βασικό χαρακτηριστικό

Πατούλια Κατερίνα
Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Η διάδοχος της Βίκυς Καγιά στο GNTM 4 αντέγραψε ένα βασικό χαρακτηριστικό

Η Βίκυ έφυγε, η Ισμήνη ήρθε, οι λέξεις που όλοι αγαπήσαμε επέστρεψαν.

GNTM 4 και… boys and girls are back για νέες, απίθανες high fashion προκλήσεις! Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό για τρεις σεζόν, επέστρεψε δυναμικά στην οθόνη του Star εντελώς ανανεωμένος και επίκαιρος, με αγόρια και κορίτσια να αγωνίζονται επί ίσοις όροις για τον τίτλο του GNTM 4!

Αγόρια και κορίτσια είναι αποφασισμένα να ξεπεράσουν τα όριά και τις φοβίες τους για να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους - να γίνουν το επόμενο GNTM και έχουμε ήδη το πρώτο δείγμα γραφής με τα δύο πρώτα επεισόδια από τις auditions.

Το Greece’s Next Top Model 4 είχε πρεμιέρα και το Twitter δεν σταμάτησε να «ζητάει» την Καγιά

GNTM 4 χωρίς Βίκυ Καγιά

Στην πρεμιέρα του GNTM 4 Την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021, κάποια από τα υποψήφια μοντέλα εντυπωσίασαν τους τέσσερις κριτές, κάποια άλλα τους προβλημάτισαν και όσοι κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο «ναι», συνεχίζουν στην επόμενη φάση των bootcamp.



Πέρα από τα μοντέλα που έχουν εντυπωσιάσει στα δύο πρώτα επεισόδια του GNTM, τις εντυπώσεις έχει κλέψει και η διάδοχος της Βίκυς Καγιά, η 33χρονη Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Το μοντέλο ζούσε μόνιμα στο Λος Άντζελες ενώ το 2012, η 24χρονη τότε Ισμήνη είχε συνεργαστεί με τον Γάλλο σχεδιαστή Ζαν Πολ Γκοτιέ.
Κι ενώ η Ισμήνη δεν έχει συμμετάσχει ποτέ ούτε σε καλλιστεία, ούτε σε ριάλιτι, τα πρώτα δείγματα τηλεοπτικής γραφής της στο GNTM είναι ενθαρρυντικά.

Ισμήνη όπως λέμε Βίκυ:


https://www.instagram.com/p/CTrRJf6oYg0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Παπαβλασοπούλου, με την εμπειρία ζωής στο Los Angeles τα τελευταία χρόνια, φυσικό ήταν να χρησιμοποιεί την fashion ορολογία στα Αγγλικά.
Κι εκεί που σε όλους έλειπε η Βίκυ Καγιά με τις λέξεις που πετούσε στα Αγγλικά, ήρθε η Ισμήνη να αντιγράψει χωρίς να το θέλει την Καγιά σε αυτό ακριβώς το χαρακτηριστικό.

Μαρίτα Καθιζιώτη- GNTM: Αυτό είναι το Instagram account του plus size μοντέλου που προκρίθηκε



Δες το βίντεο του Happy Day και θα καταλάβεις τι εννοούμε!