Τηλεθέαση: Γίνεται του...Σασμού! Γη της Ελιάς, GNTM στους πρωταθλητές - Η Ελένη ζει μεγάλες στιγμές

Κατερίνα Μπούσιου
Τηλεθέαση: Γίνεται του...Σασμού! Γη της Ελιάς, GNTM στους πρωταθλητές - Η Ελένη ζει μεγάλες στιγμές

Η Ελένη Μενεγάκη έγινε ξανά η Ελένη μας. Είναι νικήτρια στην τηλεθέαση αφού την Τρίτη φλέρταρε πάλι κοντά στο 30% φτάνοντας μέχρι και 29,5%.

Πριν έρθουν στις οθόνες μας οι “Άγριες Μέλισσες”, (οριστικά στις 27 Σεπτεμβρίου στις 22.00 το βράδυ) ο Σασμός, το GNTM και η Γη της Ελιάς βαδίζουν παράλληλα στην κούρσα της τηλεθέασης με υψηλά ποσοστά, ενώ η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τον Νίκο Μουτσινά έχουν αλλάξει τα μεσημέρια μας.

Ανυπομονείς για τις Άγριες Μέλισσες; Δες όλα τα σπόιλερ της πρεμιέρας σε αυτό το link!

Η Ελένη Μενεγάκη έγινε ξανά η Ελένη μας. Είναι νικήτρια στην τηλεθέαση αφού την Τρίτη φλέρταρε πάλι κοντά στο 30% φτάνοντας μέχρι και 29,5%

Ο Νίκος Μουτσινάς και η fashion icon Βάνια ξέρουν καλά ότι το καλό μεσημεράκι από την αρχή της χρονιάς φαίνεται και τσίμπησαν και εκείνοι ένα 25.4% γιατί...μπορούν και γιατί μας κάνουν να γελάμε πολύ.

Το Ρουκ Ζούκ στον ANT1 με τη Ζέτα Μακρυπούλια δεν έχει βρει ακόμη τα πατήματά του και έφτασε μέχρι το 16,6% με το Shopping Star και την Βίκυ Καγιά στο Star να φτάνουν επίσης στο 14,4%. Και τα δύο προγράμματα έχουν αγαπηθεί πολύ και είναι (το λέμε ξανά) νωρίς για συμπεράσματα, γιατί ζούμε την εβδομάδα της επιστροφής της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση που κερδίζει τις εντυπώσεις.


https://www.instagram.com/p/CT1UfW0Kh8r/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ερωτική συνεύρεση Αργυρώς και Αστέρη στον Σασμό μας κράτησε κολλημένους στην οθόνη μας. Από 25,5% μέχρι 27,9% δείχνουν τα πρώτα στοιχεία ότι έφτασε στο δυναμικό κοινό η τηλεθέαση ενώ στην Γη της ελιάς, τα σχέδια που καταστρώνει η Αθηνά αλλά και το ερωτικό πάθος που σιγοβράζει ανάμεσα σε Ιουλία και Στάθη καθόλου δεν άφησε αδιάφορους τους θαυμαστές της σειράς που της έδωσαν γενναιόδωρα νούμερα που έφτασαν στο 24,8%

Stay tuned γιατί έρχονται νέες ανατροπές στις δύο σειρές

Οι auditions του GNTM (season 4) όχι μόνο χάρισαν την πρωτιά στα trends του Twitter για το Star αλλά έδωσε και υψηλή τηλεθέαση (κυρίως μετά τις 10,00) φτάνοντας το 28,3%. Είναι το αγαπημένο μας show και αυτό δεν αλλάζει.



Μονοψήφιες αποδόσεις για το Top chef στον ΣΚΑΪ και στο Game of chefs στον ΑNT1 ενώ το Big Brother φαίνεται ότι δεν μπορεί να ανακάμψει φτάνοντας μετά τα μεσάνυχτα (με πολύ ζόρι) το 15,8%.

(Πηγή φωτογραφιών: Instagram)