Σασμός: Τρελαμένος ο Αστέρης από έρωτα, τρελαμένη και η Βασιλική με τον άπιστο Στεφανή

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Τρελαμένος ο Αστέρης από έρωτα, τρελαμένη και η Βασιλική με τον άπιστο Στεφανή

'Όλα αρχίζουν να βγαίνουν στο φως στο σημερινό επεισόδιο.

Άλλη μια μέρα που οι εξελίσεις στον Σασμό, που σαρώνει από τηλεθέαση, θα μας κρατήσουν σε αγωνία. Πολλά μπερδέματα θα δούμε στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, που συνεχίζει να κυριαρχεί στην βραδινή ζώνη αφού την Τετάρτη έφτασε μέχρι το 34.6%. Οι εξελίξεις τρέχουν...

Η Βασιλική καταλαβαίνει πως ο άντρας της λέει ψέμματα, ο Μαθιός τον καλύπτει και ο Αστέρης δεν θα αφήσει τόσο εύκολα την Αργυρώ να τον εγκαταλείψει.

Μπερδέματα!

Ο Σασμός δεν είναι μόνο βεντέτα! Ο Ξαρχάκος διασκευάζει μια χαμένη αγάπη με τη φωνή του Ξυλούρη...

Απόψε η Βασιλική κάνει τρικούβερτο καβγά με τον Στεφανή, ο οποίος δεν μπορεί να δικαιολογήσει την απουσία του και το ψέμα που της είπε για συνάντηση με συνεργάτη του. Και ενώ ο Μαθιός τον έχει παρακολουθήσει του δίνει άλλοθι και λέει πως ήταν μαζί του.

Ο Στεφανής όμως δεν θα την γλιτώσει τόσο εύκολα, γιατί ο σύζυγος της 'Ασπας έχει βρει τα κλειδιά του στο σπίτι του και αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι περίεργο συμβαίνει.

'Άσε κάτω το όπλο...


https://www.instagram.com/p/CT4LZ4gA49T

Μιλάμε για βεντέτα και όπως είναι φυσικό Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες είναι αρματωμένοι. Η μεν Καλλιόπη Σταματάκη βάζει τις φωνές στον γιο της Μαθιό για το νέο όπλο που αγόρασε, η δε Αργυρώ θυμώνει με τον αδελφό της όταν βρίσκει το δικό του όπλο. Τον βάζει να ορκιστεί πως δεν θα το χρησιμοποιήσει. Ένας όμως από τους δυο θα το χρησιμοποιήσει. Δεν είναι καθόλου τυχαία η σύμπτωση.

sasmos asteris

Η πολιορκία του Αστέρη στην Αργυρώ

Ο υιός Σταματάκης βρίσκεται προ τετελεσμένου από την Στέλλα με το διαμέρισμα και αναγκάζεται να δεχθεί την συγκατοίκηση. Βρίσκει όμως μια αφορμή να μεταφέρει στην Αργυρώ κάποια έγγραφα που έχει ετοιμάσει η Στέλλα για εκείνη και έτσι εμφανίζεται ξανά μπροστά της. Και ως γνήσιος Κρητικός, τα λέει απλά και σταράτα. «Εσύ με σκέφτεσαι;». Μην περιμένεις απάντηση Αστέρη, φυσικά και σε σκέφτεται!

Δες το trailer του σημερινού επεισοδίου...