Έξαλλος ο Dean McDermott για τις φήμες χωρισμού με την Tori Spelling

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έξαλλος ο Dean McDermott για τις φήμες χωρισμού με την Tori Spelling

Ο 54χρονος ηθοποιός και σύζυγος της Tori Spelling ξέσπασε στις δηλώσεις του.

Το τελευταίο διάστημα η Tori Spelling βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο. Πότε οι φήμες για πλαστικές επεμβάσεις, πότε οι φήμες χωρισμού με τον Dean McDermott, και η 48χρονη ηθοποιός γίνεται έρμαιο των δημοσιογράφων και των tabloids.

Τις τελευταίες ώρες οι φήμες χωρισμού με τον σύζυγό της είναι αυτές που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, με τον 54χρονο ηθοποιό να απαντάει σε αυτές και να γίνεται έξαλλος με την αδιακρισία του κόσμου.

Tori Spelling: «Δεν έχω κάνει πλαστική επέμβαση, όλα είναι θέμα contouring»

Έξαλλος ο Dean McDermott απαντά στις φήμες χωρισμού με την Tori Spelling

O 54χρονος ηθοποιός αντιμετώπισε με τόλμη τις φήμες που κυκλοφορούσαν γύρω τους και τους ήθελαν να χωρίζουν. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου του Podcast «Feminine Warrior» στις 15 Σεπτεμβρίου, ο σταρ του ριάλιτι έκλεισε τις εικασίες ότι υπήρχε πρόβλημα στον γάμο του με την εδώ και 15 χρόνια σύζυγό του Tori Spelling.

«Δεν απαντώ πια», είπε ο 54χρονος πατέρας των έξι παιδιών. «Εντάξει, αν αυτό θέλεις να σκέφτεσαι, τότε σκέψου το. Είναι παράξενο που πρέπει οι άνθρωποι να γνωρίζουν τα πάντα», συνέχισε ο Dean. «Τι συμβαίνει με την Tori και τον Dean; Δεν φοράει το δαχτυλίδι της. Γιατί έχεις την ανάγκη να το ξέρεις; Πώς θα επηρεάσει αυτό τη μέρα σου;», συμπλήρωσε ο 54χρονος ηθοποιός.



Οι φήμες χωρισμού και η απιστία

Τον Μάρτιο, η 48χρονη star του Beverly Hills πυροδότησε τις φήμες για διαζύγιο αφού εντοπίστηκε να μην φορά τη βέρα της.

Tori Spelling: Όλος ο κόσμος μιλάει για τη μεταμόρφωση στο πρόσωπο της - Πόσο κόστισε



Ο Dean έχει παραδεχτεί δημόσια ότι απάτησε την Tori στο παρελθόν, γεγονός που την οδήγησε να έχει σοβαρά ζητήματα εμπιστοσύνης στη σχέση τους. Ωστόσο, παρά όλη την ένταση, το ζευγάρι συνέχισε να είναι ενωμένο όταν πρόκειται για τα πέντε παιδιά τους - τους γιους Liam, 14, Finn, 9, και Beau, 4, και τις κόρες Stella, 13, και Hattie, 9. Ο 54χρονος έχει επίσης έναν 22χρονο γιο, τον Jack, από τον προηγούμενο γάμο του.