Poor Johnny Depp! Νέα αρχεία αποκαλύπτουν την εγκατάλειψη που βίωσε ως παιδί

Ιωάννα Τζανή
Poor Johnny Depp! Νέα αρχεία αποκαλύπτουν την εγκατάλειψη που βίωσε ως παιδί

Νέα αρχεία που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτουν πως ο Johnny Depp εγκαταλείφθηκε από τη μητέρα όταν ήταν ακόμη έφηβος.

Μπορεί να είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς και επιτυχημένους ηθοποιούς του Hollywood, ο Johnny Depp όμως δεν πέρασε μια... παραμυθένια ζωή στα παιδικά και εφηβικά του χρόνια.

Ο ίδιος, σε κατά καιρούς συνεντεύξεις που έχει δώσει, δεν έχει διστάσει να αναφερθεί στις δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει μέχρι να καταφέρει να σταθεί στα πόδια του.


https://www.instagram.com/p/B_C26kipVRN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα ναρκωτικά και ο πρώτος κινηματογραφικός ρόλος

Τα ναρκωτικά δεν άργησαν να μπουν στη ζωή του Johnny Depp, αφού από την ηλικία των μόλις 11 ετών ξεκίνησε τη χρήση τους. Η πρώτη του επαφή ήρθε όταν άρχισε να παίρνει τα «χάπια» της μητέρας του, Betty Sue Depp, και λίγο αργότερα να κάνει χρήση κοκαΐνης,ecstasy, LSD και κάνναβης.

Στην αντεπίθεση ο Johnny Depp - Κατηγορεί την Heard ότι δεν έδωσε ποτέ τα χρήματα σε φιλανθρωπίες

Στα 16 του χρόνια, ο ηθοποιός εγκατέλειψε το γυμνάσιο για να γίνει μουσικός. Έναν χρόνο αργότερα, το 1980, άρχισε να παίζει κιθάρα σε ένα συγκρότημα που ονομαζόταν «The Kids». Μετακόμισε στο Λος Άντζελες και πέρασε πολλούς μήνες μένοντας σε ένα αυτοκίνητο, αφού δεν είχε χρήματα να νοικιάσει σπίτι.


https://www.instagram.com/p/B_Nk5zbpOaE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Λίγα χρόνια αργότερα, το 1984, έτυχε να γνωρίσει τον Nicolas Cage. Και κάπως έτσι ήρθε και ο πρώτος του κινηματογραφικός ρόλος, συμμετέχοντας στην ταινία «A Nightmare on Elm Street».

Η εγκατάλειψη από τη μητέρα του και τα νέα στοιχεία

Οι γονείς του ηθοποιού, Betty Sue Depp και John Depp, χώρισαν το 1978, όταν ο Johnny ήταν ακόμη 15 ετών. Δικαστικά έγγραφα από το 1981, όταν και υπογράφηκε το διαζύγιο, τα οποία τώρα βρίσκονται θαμμένα στο αρχείο του δικαστηρίου, δείχνουν τι πραγματικά συνέβαινε μεταξύ τον γονιών του ηθοποιού.

Η μητέρα του ισχυριζόταν ότι ο ανήλικος τότε γιος της ήταν «πλήρως χειραφετημένος και ανεξάρτητος».



Τα συγκεκριμένα έγγραφα ανακαλύφθηκαν από τον Paul Barresi, στο πλαίσιο έρευνάς του για τη νέα σειρά του Discovery+, με τίτλο «Johnny Depp v Amber Heard». «Έχει πει πως από τα 11 του έπαιρνε κάθε είδους ουσίες, συμπεριλαμβανομένων των μαριχουάνα, κοκαϊνη, ecstasy, LSD, συνταγογραφημένων παυσίπονων, οπιούχων και μανιταριών», αναφέρει ι ο Barresi. «Όπως έλεγε, η χρήση ναρκωτικών ήταν ένας τρόπος για να ξεφεύγει από τα οικογενειακά προβλήματα».

«Δυσκολευόταν να κλείσει συναυλίες με το συγκρότημά του και εργαζόταν part-time ως πωλητής στυλό στο τηλεμάρκετινγκ», λέει ο Barresi, συμπληρώνοντας: «Περιττό να αναφέρω ότι, στην ηλικία των 17 ετών, ο Johnny ήταν ελάχιστα ανεξάρτητος οικονιμικά και σίγουρα όχι χειραφετημένος. Κατά την άποψή μου, η μητέρα του τον αποκλήρωσε, ακριβώς όταν τη στιγμή που την είχε περισσότερο ανάγκη».

johnny depp1

Όταν μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια...

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Rolling Stone» το 2018, ο Johnny Depp μίλησε για τη μητέρα του - η οποία έφυγε από τη ζωή το 2016 - λέγοντας: «Η μητέρα μου είχε γεννηθεί σε μια γαμ***η τρύπα στο ανατολικό Kentucky... Η κακομοίρα ξεκίνησε να παίρνει φαινοβαρβιτάλη (ισχυρό βαρβιτουρικό) από τα 12».

Αναφερόμενος στον πατέρα του, είπε ότι εργαζόταν ως πολιτικός μηχανικός και ήταν συνεχώς απών από τη ζωή του. Έτσι, η μητέρα του αναγκάστηκε να μεγαλώνει τον ίδιο και τα τρία αδέρφια του, ολομόναχη.

johnny depp2

Η παιδική ηλικία που βίωσε, δε θυμίζει τη ζωή ενός συνηθισμένου παιδιού. Ήταν τα πιο δυστυχισμένα χρόνια της ζωής του, με τις καλές αναμνήσεις που έχεινα θυμάται από τότε, να είναι ελάχιστες... «Υπήρχε αναίτιοι και παράλογοι ξυλοδαρμοί στο σπίτι» είχε πει ο Depp, εξηγώντας: «Ίσως ένα τασάκι να ερχόταν κατά πάνω σου. Ίσως να σε κοπανούσαν με το τηλέφωνο. Ήταν ένα σπίτι-φάντασμα, κανείς δεν μιλούσε. Δε νομίζω πως υπήρξε ποτέ κάποιος άλλος τρόπος να αντιμετωπίσω τους ανθρώπους, και ειδικά τις γυναίκες, εκτός από το "Ναι, μπορώ να σε διορθώσω"».

Ο γιος του Johnny Depp μεγάλωσε και είναι ίδιος ο κούκλος ο μπαμπάς του(photos)

«Η μητέρα μου ήταν ο πιο μοχθηρός άνθρωπος που γνώρισε ποτέ στη ζωή μου»

Μιλώντας για τη μητέρα του, θυμήθηκε ότι της έτριβε τα πόδια κάθε φορά που εκείνη γύριζε στο σπίτι μετά από διπλές βάρδιες που έκανε ως σερβιτόρα. Όταν πήρε την πρώτη του μεγάλη αμοιβή ως ηθοποιός, της αγόρασε μια μικρή φάρμα με άλογα στο Kentucky. «Η Betty Sue ήταν η θεά μου», σχολίασε ο 58χρονος σήμερα ηθοποιός, «Αλλά μπορούσε να γίνει μια πραγματική σκύλα σε ρόδες", συμπλήρωσε.

Στην κηδεία της, μάλιστα, το 2016, είχε πει: «Η μητέρα μου μπορεί να ήταν και ο πιο μοχθηρός άνθρωπος που γνώρισα ποτέ στη ζωή μου».