Τηλεθέαση: Το κοινό ψηφίζει Σασμό και Γη της ελιάς και κλείνει το μάτι στα φιλιά του Αλέξη Παππά

Κατερίνα Μπούσιου
Τηλεθέαση: Το κοινό ψηφίζει Σασμό και Γη της ελιάς και κλείνει το μάτι στα φιλιά του Αλέξη Παππά

Η ποιότητα στην μυθοπλασία ανταμείβεται από τους τηλεθεατές!

Ο Σασμός στον Alpha αλλά και η Γη της ελιάς στο Mega έχουν αλλάξει τα δεδομένα στο prime time και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι κάθε μέρα κερδίζουν πρωτιές αλλά και την αγάπη των τηλεθεατών. Είναι η χρονιά της μυθοπλασίας χωρίς καμιά αμφιβολία.

Αλλά με απορία κοιτάμε και τις υψηλές επιδόσεις του Bachelor στον Alpha, ενώ είναι ένα reality που φέτος έχει κατακριθεί από πολλούς.


https://www.instagram.com/p/CT5N6WkgSeC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο έρωτας του Αστέρη και της Αργυρώς αλλά και μια βεντέτα που δεν λέει να κοπάσει κάνει τον Σασμό την αγαπημένη μας τηλεοπτική συνήθεια. Χθες έφτασε μέχρι το 29,5% και με μια πρώτη ανάλυση των δεδομένων, είχε σταθερή πορεία όλη την ώρα της μετάδοσης.

Τηλεθέαση: Σταματίνα και Δανάη τερματίζουν πρώτες - Ασυγκράτητη η Ζήνα Κουτσελίνη

Η Γη της ελιάς στο Mega, έχει αγαπηθεί εξίσου (είχαμε χθες και την μετωπική επίθεση της Μυρτάλης στην Αθηνά) φτάνοντας επίσης μέχρι το 20,3% μετά τις 10.00 το βράδυ.



The Bachelor: H Αθηνά από τη Νέα Υόρκη απέρριψε τον Αλέξη Παππά και το Twitter την αποθέωσε

Νεύρα και φιλιά για τον Αλέξη

Και πάμε στο Bachelor στην ένοχη τηλεοπτική απόλαυση όπως έχει χαρακτηριστεί παγκοσμίως. Μια φωτογράφηση αναπαράσταση της ταινίας Notebook και τον Αλέξη Παππά στον ρόλο του Ryan Gosling (καμιά σχέση βεβαίως) να μοιράζει φιλιά με τις...τσιρίδες των υπόλοιπων γυναικών στα αυτιά του, αλλά και οι σπαρταριστές ατάκες της ελληνοαμερικανίδας Αθηνάς τσίμπησαν νούμερα. Ξεκίνησε με 20,1%, κράτησε μια σταθερή πορεία μέχρι να πέσει στο 15,4%


https://www.instagram.com/p/CT5b8GqpPvj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν ξέρουμε αν ο Αλέξης Παππάς είναι καλός ως Bachelor, αλλά ως ηθοποιός τα πηγαίνει πολύ καλά. 'Έχοντας γύρω του όμως ένα απογοητευτικό καστ. Βγαλμένο από βιντεοταινίες του '80. Δυστυχώς.