Να και κάτι που δεν περιμέναμε! Η Jessica Biel έπαθε... αμνησία στο δεύτερο παιδί της

Ιωάννα Τζανή
Να και κάτι που δεν περιμέναμε! Η Jessica Biel έπαθε... αμνησία στο δεύτερο παιδί της

Η Jessica Biel χρειάστηκε «πλήρη εκπαίδευση γονέα» μόλις γεννήθηκε το δεύτερο παιδάκι της με τον Justin Timberlake.

 

Η Jessica Biel και ο Justin Timberlake είναι παντρεμένοι εδώ και 11 χρόνια και έχουν αποκτήσει δυο παιδάκια, τον 6χρονο Silas και τον μόλις ενός έτους Phineas.

Ωστόσο, η 39χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι μόλις γεννήθηκε ο δεύτερος γιος τους, χρειαζόταν «πλήρη εκπαίδευση» για τα βασικά πράγματα που χρειάζεται ένα μωρό, γιατί είχε πάθει... αμνησία! Μπορεί να νομίζουμε πως αν κάνουμε κάτι μια φορά, δεν το ξεχνάμε ποτέ, αλλά μάλλον δεν ισχύει το ίδιο στην περίπτωση του ρόλου της μαμάς!


https://www.instagram.com/p/BzgqMzMhae2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Today with Hoda & Jenna», η Jessica Biel ομολόγησε πως μόλις ήρθε στον κόσμο ο Phineas, είχε ξεχάσει οτιδήποτε σχετίζεται με την ανατροφή ενός μωρού και ξεκίνησε να μαθαίνει τα πάντα από την αρχή! «Θυμάμαι που έλεγα: "Πότε τρώει; Τι είδους κρέμα; Πώς το κάνω μπάνιο; Ένιωσα ότι έπαθα αμνησία», παραδέχτηκε η ηθοποιός.

Τα σχόλια για το δεύτερο παιδάκι των Biel-Timberlake που θέλαμε να ακούσουμε

Έχοντας περάσει ήδη μια φορά από τη διαδικασία της μανούλας πριν γεννηθεί ο Phineas, υπέθετε πως κάποια πράγματα θα έκαναν «κλικ» στο μυαλό της και θα τα ξαναθυμόταν. Αλλά αυτό δεν συνέβη ποτέ!


https://www.instagram.com/p/B3KzIt4B8h5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η πρωταγωνίστριας της δραματικής σειράς «The Sinner» είπε στη συνέχεια: «Ξεκίνησα από την αρχή και δεν το περίμενα να μου συμβεί. Στην αρχή σκέφτηκα: "Λοιπόν, είμαι ειδική τώρα στα μωρά. Το έχω κάνει ήδη μια φορά και μπορώ να το ξανακάνω" αλλά τελικά χρειάστηκα μια πλήρη εκπαίδευση από την αρχή».

Οι σχέσεις των γιων της

Αυτό σίγουρα πρέπει να ήταν ένα ανεπιθύμητο σοκ για την ηθοποιό! Ευτυχώς, όμως, όπως αποκάλυψε η ίδια, ο μεγάλος της γιος βοήθησε πολύ στο να προσαρμοστεί ολόκληρη η οικογένεια στο νέο τρόπο ζωής. «Ο Silas βρίσκει πραγματικά αστείο τον Phineas, κάτι που είναι πολύ χαριτωμένο. Φυσικά, το μωρό θέλει να κάνει ό,τι κάνει ο μεγαλύτερος αδελφός του και τον ακολουθεί παντού. Αλλά ο Silas είναι ο καλύτερος μεγάλος αδερφός! Είναι τόσο γλυκός και υπέροχος. Είμαστε αρκετά τυχεροί. Είναι γλυκά αγόρια», σχολίασε η ευτυχισμένη μανούλα, Jessica Biel.



Ωστόσο, τα δυο αδερφάκια δεν είναι πάντα αγαπημένα... «Ο Silas έχει αρχίσει να εκνευρίζεται επειδή ο Phineas αρπάζει τα παιχνίδια του. Είμαστε σε αυτή τη φάση τώρα», είπε η ηθοποιός.

Εντάξε, τα αδέρφια βρίσκουν πάντα έναν λόγο για να τσακωθούν, όσο μεγάλη κι αν είναι η διαφορά ηλικίας τους. Αυτό είναι κάτι που όλοι ξέρουμε!

Η κρυφή εγκυμοσύνη

Φαντάζομαι πως πολλοί από τους θαυμαστές του διάσημου ζευγαριού χάρηκαν που η Jessica Biel μοιράστηκε μαζί τους λεπτομέρειες της καθημερινότητας τους, αφού είναι κάτι στο οποίο δεν μας έχουν συνηθίσει! Να σου θυμίσω ότι είχαν κρατήσει κρυφή την δευτέρη εγκυμοσύνη της ηθοποιού και την αποκάλυψαν λίγους μήνες μετά την γέννηση του Phineas.

Ο διάσημος τραγουδιστής επιβεβαίωσε πως Timberlake & Biel έγιναν γονείς ξανά

Τον περασμένο Ιούνιο, η 39χρονη ηθοποιός είχε μιλήσει στο podcast «The Armchair Expert» του Dax Shepard για την «μυστική» εγκυμοσύνη της εν μέσω κορονοϊού, λέγοντας: «Είχα κάτι σαν μυστική κορονο-εγκυμοσύνη. Δεν ήταν κάτι που είχαμε σχεδιάσει να το κρατήσουμε κρυφό. Απλώς συνέβη όλο αυτό με τον κορονοϊό, και μετά πήγα στη Μοντάνα με την οικογένειά μου και έμεινα εκεί».


https://www.instagram.com/p/B7_y3hzhTuc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Βέβαια, αυτές οι ξέγνοιαστες και ποιοτικές στιγμές που πέρασε η Jessica Biel με την οικογένειά της φαντάζουν πολύ μακρινές, αφού πλέον έχει κληθεί να συνδυάσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, με το να μεγαλώνει τα δύο παιδιά της. Κάτι που παραδέχτηκε και η ίδια πόσο δύσκολο είναι, μιλώντας στο «Parenthood».

«Κάποιος μου είπε:"Δύο είναι σαν να έχεις χίλια". Και είχε απόλυτο δίκιο. Είναι πολύ διαφορετικό και σκληρό να πρέπει να ισορροπήσεις τα πάντα. Αλλά είναι και καταπληκτικό ταυτόχρονα. Είναι τόσο ενδιαφέρον, τόσο αστείο. Οι κουβέντες που κάνω τώρα με το 6χρονο παιδί μου είναι πολύ ωραίες.Είναι πολύ αστείος, αλλά και τόσο ευαίσθητος και τρυφερός. Είναι τόσο ενδιαφέρον να βλέπεις αυτή την πλευρά του. Το μωρό από την άλλη είναι τόσο χαριτωμένο», είχε πει η Biel.

Cover photo: @jessicabiel