Angelina Jolie: Το πρώτο post στο Instagram με την ίδια να ποζάρει στον φακό και το σπουδαίο μήνυμα

Πατούλια Κατερίνα
Angelina Jolie: Το πρώτο post στο Instagram με την ίδια να ποζάρει στον φακό και το σπουδαίο μήνυμα

Η νέα φωτογραφία της Jolie στο Instagram.

Στις 20 Αυγούστου 2021, η Angelina Jolie αποφάσισε να δημιουργήσει λογαριασμό στο Instagram με σκοπό να στηρίξει τα κορίτσια του Αφγανιστάν.

Μπορεί δύο χρόνια νωρίτερα η Jennifer Aniston να έσπασε το ρεκόρ του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle όταν έφτιαξαν το Sussex Royal στο Instagram, συγκεντρώνοντας ένα εκατομμύριο followers σε 5 ώρες και 45’, όμως πήρε στη Jolie λιγότερο από τρεις ώρες για να ξεπεράσει όχι το ένα εκατομμύριο αλλά τα 2!

Η 46χρονη ηθοποιός είχε συγκεντρώσει 2,1 εκατομμύρια ακόλουθους μέσα σε περίπου τρεις ώρες, ενώ σήμερα έχει ξεπεράσει ήδη τα εκατομμύρια ακολούθων.

Angelina Jolie: Αξεπέραστο ρεκόρ στο Instagram - 7,7 εκατομμύρια σε τρεις ημέρες!

Στις πρώτες της φωτογραφίες, η Jolie είχε αποφύγει να προβάλλει τον εαυτό της και αποτυπώσει τις κόρες της Shiloh και της Zahara.

Η ώρα της Angelina Jolie

Η Jolie δημοσίευσε πριν μερικές ώρες για πρώτη φορά το πρόσωπό της στο Instagram και το έκανε για έναν σημαντικό λόγο.


https://www.instagram.com/p/CT6CAuPjEwm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Angelina Jolie ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες της Shiloh και της Zahara στο Insta της

Η 46χρονη είχε την τιμή όπως τόνισε η ίδια, να συναντήσει τα γενναία κορίτσια της ομάδας γυμναστικής των ΗΠΑ τα οποία εμφανίστηκαν στο δικαστήριο για να καταθέσουν στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης που είχαν υποστεί ομαδικά από τον πρώην γιατρό της ομάδας, Larry Nassar.

H Jolie πόζαρε ανάμεσα στις αθλήτριες και έγραψε:

«Τρέφω σεβασμό για το κουράγιο και την ευθύνη των κοριτσιών να αποτρέψουν μελλοντική κακοποίηση. ΄΄Όπως τόνισε η Aly Raisman, πάνω από 100 θύματα έχουν υποστεί κακοποίηση, το μόνο που χρειαζόταν ήταν ένας ενήλικας να κάνει το σωστό, στέλνω τη στήριξη και τον σεβασμό μου σε όλες και σε όσες προσπαθούν να ξεπεράσουν το τραύμα».

Η Jolie βρέθηκε στην Ουάσινγκτον για να κάνει συναντήσεις με γερουσιαστές για το ζήτημα της βίας που αντιμετωπίζουν τα κορίτσια στο Αφγανιστάν.

Πριν από δύο εβδομάδες, η Jolie και το διαζύγιο με τον Brad Pitt είχε έρθει και πάλι στο προσκήνιο, εξαιτίας της συνέντευξης της Angelina.