Σίσσυ Χρηστίδου: Αποκάλυψε όσα βίωσε όταν δημοσιοποίησε το πρόβλημα υγείας της μαμάς της

Σίσσυ Χρηστίδου: Αποκάλυψε όσα βίωσε όταν δημοσιοποίησε το πρόβλημα υγείας της μαμάς της

«Περάσαμε πολύ δύσκολα. Μίλησα δημόσια, αφού τελείωσε η εκπομπή».

Λίγο μετά το τέλος της περσινής σεζόν στο Open, η Σίσσυ Χρηστίδου είχε αποκαλύψει στο κανάλι της στο YouTube την περιπέτεια υγείας που βιώνει η μαμά της, Μίνα.

«Να προσέχετε τους εαυτούς σας και αυτούς που αγαπάτε.. είναι απρόβλεπτη η ζωή..
Ο χειμώνας που πέρασε ήταν ο πιο δύσκολος της ζωής μου.. και το καλοκαίρι προβλέπεται ακόμα πιο δύσκολο..
Σήμερα αποφάσισα να σας μιλήσω για όλο αυτό στο κανάλι μου..
Γιατί δεν είμαι μόνη, γιατί δεν είστε μόνοι, για τα «ευχαριστώ» που οφείλω και για τις προσευχές που ελπίζω..», είχε γράψει χαρακτηριστικά η Σίσσυ στο Instagram.

Σίσσυ Χρηστίδου: Η μητέρα της πάσχει από λευχαιμία - Οι δύσκολες στιγμές του τελευταίου χρόνου

Το πρόβλημα υγείας της μαμάς της Σίσσυς, είναι ένας καρκίνος του αίματος και του μυελού των οστών.

Η παρουσιάστρια πέρασε ένα καλοκαίρι στην αιματολογική κλινική στο πλευρό της μαμάς της και στην πρόσφατη συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ, εξομολογήθηκε και όσα βίωσε μετά την δημοσιοποίηση του προβλήματος της μητέρας της.

Το μεγάλο ευχαριστώ!


https://www.instagram.com/p/CT9E4R_K9pE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Επειδή είχα σταματήσει να είμαι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και το YouTube, όσοι με ακολουθούν στενά, είχαν καταλάβει ότι κάτι περίεργο γίνεται. Δεν χρησιμοποιώ ποτέ τον αέρα της εκπομπής για προσωπικά μου θέματα, ό,τι δικό μου θέλω να επικοινωνήσω, το κάνω από τα social», ανέφερε στη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ!η παρουσιάστρια.

«Ο κόσμος με στήριξε, με αγκάλιασε, μου έδωσε δύναμη. Η δημοσιοποίηση αυτής της δύσκολης κατάστασης άλλαξε όλη την οπτική μου κι αυτό είναι το μεγάλο δώρο που σου δίνουν τα social media. Όταν χρειάστηκε αίμα η μητέρα μου ή και το νοσοκομείο για άλλους ανθρώπους, το δημοσιοποίησα και ήρθαν πάρα πολλοί άνθρωποι για να μας βοηθήσουν. Ήταν πολύ συγκινητικό».


https://www.instagram.com/p/CT7vN8Hoc3m/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο δύσκολος χειμώνας:

Η Σίσσυ ξαναμίλησε και για τον δύσκολο χειμώνα στο νοσοκομείο τονίζοντας:

«Περάσαμε πολύ δύσκολα. Μίλησα δημόσια, αφού τελείωσε η εκπομπή, γιατί δεν ήθελα να γίνει το επίκεντρο. Φυσικά, ένιωσα πολλές φορές να λυγίζω, όχι όμως στον τηλεοπτικό αέρα. Προσπάθησα ως επαγγελματίας να ανταπεξέλθω όσο καλύτερα μπορούσα. Περάσαμε πάρα πολλά, δεν ήταν μόνο η ασθένεια της μητέρας μου, αλλά είχαμε και άλλες ατυχίες. Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά είχαν νοσήσει και οι δύο μου γονείς με κορωνοϊό, νοσηλεύονταν σε διαφορετικά νοσοκομεία και δεν μπορούσαμε να τους δούμε, τους χαιρετούσαμε από τα παράθυρα».

Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν κάνει διακοπές: Ο Αύγουστος στην αιματολογική κλινική με τη μαμά της (photo)

Όσο για την αλλαγή καναλιού και την μεταγραφή από το Open στο Mega, η παρουσιάστρια έβαλε τα πράγματα στη θέση τους ξεκαθαρίζοντας:

«Υπήρχε συναισθηματικό δέσιμο με το προηγούμενο κανάλι. Δεν είχα παράπονο από τη διοίκηση. Τα προβλήματά μου είχαν να κάνουν με κάποια στελέχη. Δεν υπήρχε καλή επικοινωνία, με αποτέλεσμα να μη βρίσκονται λύσεις σε προβλήματα που προέκυπταν μέσα στη σεζόν. Επέλεξα λοιπόν ένα κανάλι όπου ήθελα πάρα πολύ να πάω.

Το Mega έχει ένα κομμάτι της καρδιάς μου γιατί έχω υπάρξει εκεί για αρκετά χρόνια, τα πιο αθώα μου, τα πρώτα. Παρατηρώντας όλη αυτή την προσπάθεια –της οποίας αποτελούμε πλέον μέρος– που γίνεται εκεί, ένιωθα πολύ καλά γιατί στήνεται ένα πρόγραμμα πολύ καλό και ουσιαστικό. Το Mega φέτος διαθέτει όλα τα εφόδια για να γίνει το πρώτο κανάλι.

Σίσσυ και Θοδωρής:

Πριν λίγο καιρό, ο Θοδωρής Μαραντίνης, είχε μιλήσει για τη σχέση που έχει σήμερα με τη Σίσσυ, με την οποία μεγαλώνουν μαζί τους δύο γιους τους.

Εκεί ο Θοδωρής είχε πει.