Η Billie Eilish σε μια εξομολόγηση για την εικόνα της και το φόρεμα του Met Gala (photos)

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Billie Eilish σε μια εξομολόγηση για την εικόνα της και το φόρεμα του Met Gala (photos)

Η 19χρονη τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για τις δυσκολίες και τα σχόλια που έχει αντιμετωπίσει λόγω των ενδυματολογικών επιλογών της και όχι μόνο.

Η Billie Eilish είναι ένα από τα πιο hot ονόματα στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία εν έτει 2021. Η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια-στιχουργός φημίζεται για το ιδιαίτερο στυλ που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια, με τα oversized ρούχα να αποτελούν την αγαπημένη της επιλογή.

Η νέα Billie και η αλλαγή στο στυλ της

https://www.instagram.com/p/CT5NMRvvSVF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η 19χρονη σταρ έχει αποφασίσει να γυρίσει σελίδα (έτσι φαίνεται τουλάχιστον) και να υιοθετήσει ένα πιο θηλυκό-sexy στυλ. Η περσινή φωτογράφησή της με εσώρουχα στο εξώφυλλο γνωστού περιοδικού είχε γίνει talk of the town με τις φωτογραφίες να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Πρόσφατα η Billie Εilish δήλωσε στη Vogue ότι τα ογκώδη φορέματα ήταν το αγαπημένα της ρούχο όταν ήταν παιδί.

Η Βillie Eilish είχε μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν για τον λόγο που επέλεγε να «κρύβει» το σώμα της. «Ποτέ δεν θέλω ο κόσμος να ξέρει τα πάντα για μένα», είχει δηλώσει. «Θέλω να πω, γι' αυτό φοράω φαρδιά ρούχα: κανείς δεν μπορεί να έχει γνώμη επειδή δεν ξέρουν τι κρύβεται από κάτω».

Το ρεκόρ που έκανε η Billie Eilish με τη νέα της φωτογραφία δεν το φαντάζεσαι



Το φόρεμα της Billie Eilish στο Met Gala και το οικολογικό μήνυμα

https://www.instagram.com/p/CTyEHQ5Laig/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η 19χρονη τραγουδίστρια δεν επέλεξε τυχαία την συγκεκριμένη δημιουργία του οίκου Oscar de la Renta. Το υπέροχο μπεζ φόρεμά της από τούλι στο Met Gala 2021 στάθηκε μέσο για να στηρίξει έμπρακτα τα ζώα. Τι εννοώ; Θα σου εξηγήσω ευθύς αμέσως. Η Billie Eilish δεν πήρε χρήματα για να εμφανιστεί με τη δημιουργία του συγκεκριμένου fashion brand αλλά αντ΄ αυτού έπεισε τον διάσημο οίκο μόδας να σταματήσει τη χρήση φυσικής γούνας στις δημιουργίες του.

«Ευχαριστώ @oscardelarenta που σχεδίασες αυτό το ΟΜΟΡΦΟ φόρεμα και έδωσες ζωή στις ιδέες και το όραμά μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Billie Eilish στο Ιnstagram.

Όχι, το μήνυμα πίσω από το φόρεμα της Billie Eilish στο Met Gala δεν ήταν ...η Μarilyn!

Πηγή κεντρικής: @billieeilish