Σύννεφα στον γάμο των Biebers - Η κίνηση που προβλημάτισε

Σύννεφα στον γάμο των Biebers - Η κίνηση που προβλημάτισε

Η δημόσια έξοδος του Justin και της Hailey είχε μία λεπτομέρεια που δεν είχαν προβλέψει.

Η Hailey και ο Justin Bieber είναι ένα από τα celebrity couples που έχουν συζητηθεί πολύ ανά διαστήματα σε όλον τον πλανήτη. Πολύ συχνά κυκλοφορούν φήμες σχετικά με την ευοίωνη -ή μη- πορεία της σχέσης τους και δεν είναι λίγες οι φορές που τη θέλουν ακόμα και στη δύση της.

Τον πρώτο καιρό, αυτό ήταν κάτι που μερικώς αποδιδόταν στην έντονη σχέση του τραγουδιστή με τη Selena Gomez. Μία σχέση on and off από το 2011 μέχρι και το 2018 -οπότε και αρραβωνιάστηκε με τη Hailey-, στην οποία πολλοί ακόμα και σήμερα πιστεύουν ότι θα επιστρέψει. Αυτήν τη φορά, όμως, ο λόγος που έφερε για αρκετούς τα σύννεφα στον γάμο των παιδιών είναι η εμφάνισή τους στο Met Gala.



Οι Biebers στο Met Gala

Στις 13 Σεπτεμβρίου, ο Justin και η Hailey Bieber εμφανίστηκαν στο Met Gala, το ετήσιο γεγονός συγκέντρωσης χρημάτων προς όφελος του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης. Καθώς οι φωτογράφοι και οι κάμερες βρίσκονταν στραμμένες στο ζευγάρι, ο Justin πήγε να βάλει το χέρι του πάνω στην κοιλιά της συζύγου του. Εκείνη γρήγορα το απομάκρυνε.

Το κοινό, λοιπόν, θεώρησε ότι αυτή η κίνηση της Hailey σημαίνει ότι το ζευγάρι μάλλον δε διανύει και την καλύτερη περίοδο της ζωής του.

Justin Bieber και Hailey κάνουν διακοπές στην Ελλάδα-Οι πρώτες τους photos

Το σενάριο περί εγκυμοσύνης

Στην ακριβώς αντίθετη άποψη από αυτήν που θεωρεί ότι το ζευγάρι οδεύει προς χωρισμό βρίσκεται ένα σενάριο περί εγκυμοσύνης. Παρατηρητές της σκηνής σκέφτηκαν ότι η Hailey απομάκρυνε το χέρι του Justin από την κοιλιά της επειδή είναι έγκυος και μία τέτοια κίνηση θα το πρόδιδε στον κόσμο.

Έγκυος η Hailey Bieber; Το αινιγματικό post του Justin

Προς το παρόν, δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση για οποιοδήποτε από τα δύο σενάρια, οπότε μπαίνει μία άνω τελεία για νέες εξελίξεις.