Η γκάφα της Ελένης Μενεγάκη έκανε τον Ουγγαρέζο να ξεκαρδιστεί - Σάστισε ο Κουτσογιαννόπουλος

Η γκάφα της Ελένης Μενεγάκη έκανε τον Ουγγαρέζο να ξεκαρδιστεί - Σάστισε ο Κουτσογιαννόπουλος

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, εκτυλίχθηκε ένα πολύ αστείο σκηνικό μεταξύ της Ελένης και των συνεργατών της.

Μία ξεκαρδιστική σκηνή εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη. Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος άρχισε να μιλάει για τη νέα ταινία με τον Liam Neeson, «Ο Δρόμος από Πάγο», ώστε να την παρουσιάσει στο κοινό και να πει δυο λόγια για την πλοκή της.

Η Ελένη, ωστόσο, που κάποιες φορές και στο παρελθόν έχει τύχει να μην ακούσει καλά τον συνομιλητή της, νόμιζε πως η ταινία λέγεται «Ο δρόμος από πάνω» και έκανε σχετικό σχόλιο.



Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε και επίσημα την Κατερίνα Καραβάτου - Η έκπληξη της πρώτης εκπομπής

Η γκάφα της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή

«Το θρίλερ αυτό του Ryan Hensley λέγεται ‘Ο δρόμος από πάγο’ και ο Liam Neeson είναι φορτηγατζής αυτήν τη φορά», ξεκίνησε να λέει ο Κουτσογιαννόπουλος, όμως, γρήγορα η Ελένη τον διέκοψε: «Υπήρχε κι άλλη ταινία με αυτόν τον τίτλο, όχι με ‘δρόμο’ αλλά κάτι με ‘από πάνω’ το θυμάμαι»

Η ομάδα στη συνειδητοποίηση της γκάφας, έβαλε τα γέλια, και αφού πέρασαν μερικά δευτερόλεπτα, η Ελένη ρώτησε: «Δηλαδή, εσείς το ακούσατε κανονικά;». Και ο Ουγγαρέζος γρήγορα αποκρίθηκε: «Εγώ άκουσα και αυτό (το όνομα της ταινίας) και αυτό (την γκάφα της Ελένης) και πέρασα φανταστικά»

«Μιλάς πάντα χαμηλόφωνα, γλυκά, ερωτικά, βαθιά, όμορφα», είπε στον Κουτσογιαννόπουλο, ενώ, στη συνέχεια, δικαιολογήθηκε για τις ακουστικές γκάφες που μπορεί να συμβούν κατά καιρούς.

«Φοράω ένα ακουστικό από εδώ και ακούω πολλά πράγματα. Γι’ αυτό σας λέω καμιά φορά. Μη με παρεξηγείται άμα δε σας ακούω. Απλώς δε σας ακούω», συνέχισε η Ελένη.

Έτσι υποδέχτηκε το Twitter την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη

Η ταινία που παρουσίαζε ο Κουτσογιαννόπουλος

Για το fun fact της υπόθεσης, ο «Δρόμος από πάγο» - «The Ice Road» είναι μία ταινία σε σκηνοθεσία και σενάριο του Jonathan Hensleigh που έχει βρεθεί ανά τα χρόνια σε πρότζεκτ, όπως «The Punisher» (2004) και «Kill the Irishman» (2011).



Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Liam Neeson, ενώ το υπόλοιπο cast συμπληρώνουν ο Laurence Fishburne, ο Marcus Thomas, η Amber Midthunder, o Hot McCallany, κ.α.

Στη συνέχεια, θα θυμηθείς και εμφανίσεις που έκανε η Ελένη αυτές τις εβδομάδες.