Άγριες Μέλισσες: Ο Μπισμπίκης εξομολογήθηκε στην Ελένη το κοινό του χαρακτηριστικό με τον Βόσκαρη

Άγριες Μέλισσες: Ο Μπισμπίκης εξομολογήθηκε στην Ελένη το κοινό του χαρακτηριστικό με τον Βόσκαρη

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μιλάει για ένα στοιχείο του χαρακτήρα του που δεν ήξερες.

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα της ελληνικής showbiz εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ο λόγος για τον Βασίλη Μπισμπίκη, που με τη συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες» στον ρόλο του Μάνου Βόσκαρη έκανε το τηλεοπτικό κοινό της χώρας να τον μισήσει.

Δε χρειάζεται να αναφέρει κανείς την περίφημη δίκη του Βόσκαρη, τις καταθέσεις της Ελένης Σταμίρη και της Σοφούλας και την οργή του που η τελευταία κατάφερε να του καταστρέψει τα σχέδια. Ακόμα και να μην έβλεπε κάποιος Άγριες Μέλισσες πριν από αυτήν, η δίκη σίγουρα αποτέλεσε την αφορμή να το κάνει.

Η γκάφα της Ελένης Μενεγάκη έκανε τον Ουγγαρέζο να ξεκαρδιστεί - Σάστισε ο Κουτσογιαννόπουλος

Ο Μπισμπίκης στην εκπομπή της Ελένης

Ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης και με το που κάθισε στον καναπέ, συνέβη ένα πολύ αστείο περισταστικό. Αυτό, όμως, αποκάλυψε και ένα κοινό στοιχείο του ηθοποιού με τον χαρακτήρα του Βόσκαρη στις Άγριες Μέλισσες.




«Βασίλη, σε έχω απασχολήσει, όπως με έχεις απασχολήσει μία εβδομάδα τώρα; Ούτε εσύ έχεις με όλους τους ανθρώπους την ίδια άνεση;», τον ρώτησε η Ελένη με τον ηθοποιό να απαντά: «Όχι, δεν έχω. Μπορεί να φαίνεται ότι έχω, αλλά δεν έχω ουσιαστικά»

Καθώς ο ηθοποιός αποκρίθηκε με αρκετά σοβαρό ύφος, γρήγορα η Ελένη τού είπε: «Χαμογέλασέ μου λίγο βρε. Όλη η αγριάδα σε μένα θα βγει;»

Άγριες Μέλισσες vs Bachelor: Το τρολ βίντεο με Ασημίνα και Νικηφόρο σε ρόλο Αλέξη- Αθηνάς NY




Τα αστεία memes λίγο πριν τον νέο κύκλο των Άγριων Μελισσών

Λίγο πριν τον νέο κύκλο της σειράς, οι φανς δημιούργησαν πολλά χιουμοριστικά memes με πλάνα των πρωταγωνιστών που σίγουρα θα σου φτιάξουν τη μέρα.

Οι Άγριες Μέλισσες έρχονται - Το ίδιο και τα πιο αστεία memes που θα σου φτιάξουν τη μέρα

Στις 27 Σεπτεμβρίου, η Μαρία Κίτσου, η Έλλη Τρίγγου, η Δανάη Μιχαλάκη, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο Γιάννης Κουκουράκης, ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο Γιώργος Ηλιόπουλος, ο Αλέξανδρος Καλπακίδης, ο Γιάννης Βασιλώττος και όλο το υπόλοιπο cast ετοιμάζεται να επιστρέψει στη σειρά και να αφηγηθεί στο κοινό την ιστορία του Διαφανίου επί εποχής δικτατορίας.