Δημήτρης Λάλος: Όσα αποκάλυψε ο Μαθιός από τον Σασμό για τη δολοφονία και τη γυναίκα του

Πατούλια Κατερίνα
Δημήτρης Λάλος: Όσα αποκάλυψε ο Μαθιός από τον Σασμό για τη δολοφονία και τη γυναίκα του

Ο τηλεοπτικός Μαθιός έκανε αποκαλύψεις για το Σασμό, τον δολοφόνο και τη σύζυγό του στη ζωή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day, φιλοξένησαν σε ζωντανή σύνδεση τον Δημήτρη Λάλο, τον τηλεοπτικό Μαθιό Σταματάκη από τον Σασμό του Alpha.

Ο 43χρονος ηθοποιός, που κέρδισε το κοινό τόσο με τη συμμετοχή του πέρσι στον Σιωπηλό Δρόμο, όσο και φέτος στον Σασμό, φρόντισε να κάνει αποκαλύψεις τόσο για το ποιος είναι ο δολοφόνος στη σειρά βεντέτας του Alpha, όσο και για το τι θα συμβεί με τον έρωτα του ρόλου που υποδύεται για τη Βασιλική.

«O έρωτας του Μαθιού για τη Βασιλική, θα εκφραστεί», ρώτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή;

«Ό,τι περιμένετε για τον έρωτα αυτό, είναι κοντά στο να πραγματωθεί, έχουμε πολύ δρόμο στον Σασμό για τους πρωταγωνιστές, και θετικές και αρνητικές. Σύντομα θα αποκαλυφθεί ο δολοφόνος αλλά κυρίως για τους θεατές, ο Μαθιός δεν είναι ούτε καλός ούτε και κακός», αποκάλυψε ο Λάλος.



Ο δολοφόνος του Στεφανή:

Όπως έχεις ήδη διαβάσει στο Queen, στον Σασμό εκείνος που σκότωσε τον Στεφανή είναι ο Μαθιός (Δημήτρης Λάλος). Ο Μανόλης μέσα από τους εφιάλτες του θα μας αποκαλύψει απόψε το πρόσωπό του, αλλά οι ήρωες της σειράς θα περάσουν μια ολόκληρη σεζόν μέχρι να δουν τη δικαίωση!

Spoiler Σασμός: Ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος αλλά ο Μανόλης βάζει τον Πέτρο στην φυλακή!

Ο Μανόλης που είναι ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας βασανίζεται από τύψεις και από εφιάλτες. Σε αυτές τις εικόνες δεν θα δούμε μόνο το αδίστακτο χέρι που πυροβόλησε 7 φορές τον Στεφανή αλλά και το πρόσωπο του. Επειδή όμως φοβάται τον Μαθιό προτιμά την σιωπή.


https://www.instagram.com/p/CUBH-_gABj3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Δημήτρης Λάλος και η οικογένειά του

Ο τηλεοπτικός Μαθιός έχει προκαλέσει ήδη φρενίτιδα στις fans του στα social media. Ο ίδιος φαίνεται να πατάει γερά στα πόδια του και εξηγεί πώς αντιδρά η σύζυγός του Έλενα Μαυρίδου στις εκδηλώσεις θαυμασμού.

Ο Λάλος και η Μαυρίδου είναι παντρεμένοι από τις 10 Μαΐου 2017, έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη και το ότι κάνουν το ίδιο επάγγελμα, λειτουργεί ευεργετικά:

«Είναι ψύχραιμη η γυναίκα μου, είναι του επαγγέλματος, είμαστε ψύχραιμοι και αγαπημένοι και προχωράμε. Προσπαθώ όσο ελεύθερο χρόνο έχω, να τον περνάω με την κόρη μου, πιστεύω ότι το εικοσιτετράωρο έχει πολλές ώρες, παίζω με την κόρη μου, προσπαθώ να την πηγαίνω και να την φέρνω από το σχολείο, θέλω να το γνωρίζω το παιδί μου, να ξέρω πόσους πόντους πήρε από πέρσι μέχρι φέτος».



Η σύζυγος του Δημήτρη Λάλου έχει δημοσιεύσει πολλές φορές στο προφίλ της στο Instagram, κοινές φωτογραφίες τους. Δες μερικές παρακάτω.