Το ραντεβού της Angelina Jolie με τον The Weeknd άναψε και πάλι τις φήμες για μεγάλο έρωτα

Πατούλια Κατερίνα
Το ραντεβού της Angelina Jolie με τον The Weeknd άναψε και πάλι τις φήμες για μεγάλο έρωτα

Νέα εμφάνιση της Jolie με τον Weeknd.

H 46χρονη Angelina Jolie και ο 31χρονος The Weeknd, 31 πυροδότησαν για μια ακόμα φορά τις φήμες για τον δεσμό τους, μιας και επέστρεψαν στο αγαπημένο τους στέκι.

Παρά τη δικαστική διαμάχη με τον Brad Pitt που μαίνεται και τις νέες μηνύσεις από τη μεριά της Jolie, η ίδια φαίνεται να θέλει να προχωρήσει στη ζωή της και απολαμβάνει τις μικρές απολαύσεις της ζωής, όπως ένα δείπνο με τον Weeknd.

Ο φακός συνέλαβε τη Jolie να καταφτάνει στο εστιατόριο Giorgio Baldi στη Santa Monica το βράδυ του Σαββάτου.

Η Jolie κατέφτασε μόνη λίγο μετά τις 8 το βράδυ ενώ μετά από μιάμιση ώρα βγήκε από το ιταλικό εστιατόριο, αυτή τη φορά μαζί με τον 31χρονο τραγουδιστή, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Abel Tesfaye.

Οι δυο τους επιβιβάστηκαν σε ένα μαύρο SUV και έφυγαν για τη βίλα του στο Bel Air μαζί.

Τυχαία η επιστροφή στο ίδιο εστιατόριο;

Κανείς δεν ξέρει αν το φημολογούμενο ζευγάρι αποφάσισε να κάνει μια νέα κοινή εμφάνιση, στο ίδιο εστιατόριο στο οποίο έκανε και την πρώτη κοινή του έξοδο στις 30 Ιουνίου 2021.

Angelina Jolie-The Weeknd: Η photo που επιβεβαιώνει πως κάτι τρέχει μεταξύ τους

Η πρώτη εμφάνιση:

Jolie και Weeknd εθεάθησαν να βγαίνουν μαζί από το celebrity hotspot Giorgio Baldi στο Los Angeles στις 30/6/21.
Οι δυο τους έμειναν για πολλές ώρες στο Ιταλικό εστιατόριο με πολλούς να πιστεύουν ότι θα επιλέξουν να φύγουν χώρια για να μην τους απαθανατίσει ο φωτογραφικός φακός μαζί. Ωστόσο The Weeknd και Angelina Jolie έφυγαν μαζί και οι φωτογράφοι ήταν εκεί για να απαθανατίσουν τη στιγμή.



Η Angelina Jolie ζευγάρι με τον TheWeeknd και τα πηγαδάκια στο Hollywood πήραν φωτιά (photos)

Τι συμβαίνει στο μέτωπο της Jolie με τον Brad Pitt; Εδώ, ήρθε μια νίκη της Angelina όσον αφορά το κτήμα στη Γαλλία:

Ο δικηγόρος του Pitt, Theodore J. Boutrous Jr. εξήγησε στην Page Six πως η Jolie προσπάθησε ύπουλα να πουλήσει το κομμάτι του κτήματος με τα κρασιά που ανήκουν στο διάσημο ζευγάρι από κοινού, κτήμα το οποίο φιλοξένησε τον γάμο των Brangelina και το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο αγκάθι για τους δύο πρώην μετά την κηδεμονία των παιδιών τους.

Το κτήμα αυτό έχει αξία 140 εκατομμυρίων ευρώ και ανήκει κατά ποσοστό 50% στις δύο εταιρίες των δύο ηθοποιών

Σύμφωνα με τα έγγραφα που είδαν το φως του δικαστηρίου, το κτήμα Miraval ανήκει κατά 50% στην εταιρία Quimicum, του Brad Pitt. Ο Pitt είχε 60% του κτήματος και η εταιρία της Jolie, Nouvel κατείχε το 40%.

Brangelina: Η νέα δικαστική διαμάχη για την κηδεμονία και το κτήμα στη Γαλλία (photos)


Τρία χρόνια πριν την ανακοίνωση του χωρισμού, η εταιρία του Pitt παραχώρησε έναντι ενός δολαρίου το 10% και έτσι οι δύο ηθοποιοί ήταν ισάξιοι ιδιοκτήτες του γαλλικού κτήματος με τη μόνη προϋπόθεση εκ μέρους και των δύο, αν ποτέ θελήσουν να πουλήσουν το ποσοστό τους, να σπεύσουν πρώτα ο ένας στον άλλο για εξαγορά. Στη μήνυση που έγινε, φαίνεται πως η Jolie προσπάθησε να πουλήσει το δικό της μερίδιο χωρίς να ενημερώσει την εταιρία του Pitt, σύμφωνα με τη μήνυση που υπέβαλαν οι δικηγόροι του Pitt στο Λουξεμβούργο. Η αγοραπωλησία σταμάτησε προτού τελικά ολοκληρωθεί


Αλλά, η νέα εξέλιξη, δικαιώνει τη Jolie. Διάβασε παρακάτω τι εννοούμε: