Κατερίνα Στικούδη: «Δεν έκρυψα την εγκυμοσύνη - Ένα παιδί δεν κρύβεται»

227 SHARES

Η Κατερίνα Στικούδη μιλάει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για την εγκυμοσύνη της.

Για αρκετό καιρό κυκλοφορούσε η φήμη ότι η Κατερίνα Στικούδη ήταν έγκυος, όμως, δεν υπήρχε καμία επίσημη επιβεβαίωση. Τελικά, λίγο πριν την πρεμιέρα του Just The 2 Of Us, ο Νίκος Κοκλώνης εμφανίστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και η δήλωσή του αποτέλεσε την πρώτη φορά κατά την οποία επιβεβαιώθηκε δημόσια η εγκυμοσύνη του μοντέλου και τραγουδίστριας.

Η Στικούδη, τώρα, μίλησε η ίδια στην εκπομπή «Super Κατερίνα», απαντώντας σε ποιον μήνα της εγκυμοσύνης της είναι, καθώς επίσης και ποιο είναι το φύλο του μωρού.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Στικούδη για την εγκυμοσύνη της

«Και να θέλεις να το κρύψεις δε γίνεται», είπε η δημοσιογράφος, με τη Στικούδη να απαντά: «Δεν το έκρυβα ούτως ή άλλως. Ένα παιδάκι δεν κρύβεται ποτέ. Είναι μία καινούργια ζωή που έρχεται στον κόσμο. Είναι ευλογία, είναι χαρά»

«Βρίσκομαι στην τελική ευθεία. Δεν έχει κάτι άλλο. Είναι αγοράκι»

Η Κατερίνα Στικούδη είναι έγκυος: Όλες οι celebs που έκρυψαν την εγκυμοσύνη τους

Η Κατερίνα Στικούδη στο J2US

Η Κατερίνα Στικούδη εμφανίστηκε στο J2US το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου και το κοινό την είδε για πρώτη φορά με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. Άλλωστε, πλέον διανύει τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Για τη βραδιά επέλεξε ένα φόρεμα από το brand Chalina Mer και τη σχεδιάστρια Όλγα Θεοδωροπούλου που αγκάλιαζε τις αναλογίες της, με το μωβ να κολακεύει τα χρώματά της.

Κατερίνα Στικούδη: Το φόρεμα στην αποκάλυψη της εγκυμοσύνης και οι ευχές του κόσμου (photos)

 

227 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ