Άγριες Μέλισσες: Η μεγάλη ανατροπή! Ξεχάστε τον Δούκα Σεβαστό που ξέρατε!

Άγριες Μέλισσες: Η μεγάλη ανατροπή! Ξεχάστε τον Δούκα Σεβαστό που ξέρατε!

Η δήλωση του Λεωνίδα Κακούρη που ομολογεί όλη την αλλαγή του Δούκα.

Δύο μέρες μάς χωρίζουν πια από την πρεμιέρα του νέου κύκλου των Άγριων Μελισσών και η αγωνία και η ανυπονησία είναι στο «κόκκινο». Οι πρωταγωνιστές και οι χαρακτήρες τους – κάτοικοι του Διαφανίου θα περάσουν δύσκολες στιγμές με τη δικτατορία να έρχεται στο χωριό τους.

Καθώς έχουν ήδη κυκλοφορήσει αρκετά σπόιλερ σχετικά με την υπόθεση και την κατεύθυνση προς την οποία πηγαίνει η ιστορία, οι φανς έχουν τα δικά τους «θέλω» για τους αγαπημένους τους ήρωες.

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου πριν τις Άγριες Μέλισσες έρχεται στο Queen.gr! Μυστικά κι αποκαλύψεις της Ζωής



Η Κατερίνα Διδασκάλου μιλάει για τη Μυρσίνη στις Άγριες Μέλισσες

Ο ant1, δύο μέρες πριν την πρεμιέρα της σειράς, κυκλοφόρησε ένα βίντεο που περιλαμβάνει τις δηλώσεις δύο πολύ βασικών πρωταγωνιστών. Πρώτα, η Κατερίνα Διδασκάλου που υποδύεται τη Μυρσίνη στις Άγριες Μέλισσες, είπε συνοπτικά μερικά πράγματα για τον ρόλο της στη νέα σεζόν.

«Η Μυρσίνη μπαίνοντας στο 67, Απρίλιος του 67 αρχίζει η χούντα, είναι πιο μόνη της από ποτέ. Θέλει και παλεύει πολύ να ξαναφέρει κοντά της τα παιδιά της και βέβαια για μία ακόμα φορά κινεί τα νήματα χωρίς να φαίνεται»

https://www.instagram.com/tv/CUPX8mNjpnD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Spoiler Άγριες Μέλισσες: O νέος έρωτας της Ασημίνας- Η είσοδος Παπασπηλιόπουλου στο καστ (video)

Ο Λεωνίδας Κακούρης προειδοποιεί για έναν εντελώς διαφορετικό Δούκα

Η πιο ενδιαφέρουσα δήλωση, όμως, ήταν αυτή του Λεωνίδα Κακούρη που υποδύεται τον Δούκα Σεβαστό, αφού, σύμφωνα με αυτήν, θα δούμε έναν εντελώς διαφορετικό Δούκα!

«Ο τρίτος κύκλος βρίσκει τον Δούκα Σεβαστό, όχι στο αγαπημένο του Διαφάνι, αλλά στη Λάρισα. Εκεί βρίσκεται εξορισμένος από τους συγχωριανούς του και τα παιδιά του. Αυτό αποτελεί ένα μεγάλο πλήγμα για την προσωπικότητά του. Είναι αρκετά στενοχωρημένος. Δεν είναι ο δυνατός άντρας που είχαμε συνηθίσει στους προηγούμενους κύκλους. Οι συνθήκες οι πολιτικές αλλάζουν, ο ίδιος, όμως, έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται σε αυτές. Παρ’ όλα αυτά, βλέπουμε έναν άνθρωπο χωρίς εσωτερική χαρά και ενδιαφέρον. Η ζωή, όμως, επειδή δε σταματάει ποτέ, βρίσκει πάντα τρόπο να βγάζει πάντα τους πιο στενοχωρημένους ανθρώπους από την καταχνιά. Και μάλλον κάτι τέτοιο θα αρχίσει σιγά-σιγά να αχνοφαίνεται και στη ζωή του Δούκα. Αναμένουμε εξελίξεις, λοιπόν»

Άγριες Μέλισσες: Η νέα ζωή του Κωνσταντή και τα πρόσωπα που αναστατώνουν τους Σεβαστούς!