Σασμός: Ο Αστέρης χωρίζει την Στέλλα που είναι έγκυος και ένας νέος….κακός έρχεται στο χωριό

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Ο Αστέρης χωρίζει την Στέλλα που είναι έγκυος και ένας νέος….κακός έρχεται στο χωριό

Αγάπη, δάκρυα και αποκαλύψεις απόψε στην αγαπημένη μας σειρά. 

'Αλλοι προσπαθούν να πούν την αλήθεια, άλλοι να κρύψουν τα μυστικά τους απόψε στον Σασμό. Ο Αστέρης ορκίζεται παντοτινή αγάπη στην Αργυρώ, η Στέλλα απαρηγόρητη και εγκυμονούσα (χωρίς ακόμη να το γνωρίζει), η Καλλιόπη αρματώνεται για μια νέα βεντέτα και ο Κώστας συνεχίζει τις βρώμικες δουλειές του.Το κλίμα είναι βαρύ στο χωριό.

Δημήτρης Λάλος: Όσα αποκάλυψε ο Μαθιός από τον Σασμό για τη δολοφονία και τη γυναίκα του

Ο Μαθιός καταφέρνει να μην κινεί υποψίες πως είναι ο δολοφόνος του Στεφανή και παίζει του ρόλου του προστάτη για όλους. Κυρίως βέβαια για την χήρα Βασιλική Σταματάκη που δεν μπορεί να υποψιαστεί τι κρύβεται πίσω από αυτή την καλοσύνη.


https://www.instagram.com/p/CUUwa7Po2DQ

Χωρισμός με κλάματα και ερωτηματικά

«Ανήκω σε εσένα και μόνο σε εσένα» λέει ο Αστέρης στην Αργυρώ, την ίδια στιγμή που επιτέλους λέει στην Στέλλα πως θέλει να χωρίσουν. Εκείνη απαρηγόρητη στρέφεται στην μητέρα της αλλά ακόμη δεν ξέρει πως περιμένει το παιδί του, ενώ η μέλλουσα πεθερά της Καλλιόπη, ζητά εξηγήσεις από το γιό της, αλλά δεν τις παίρνει.Την ίδια στιγμή ο Μαθιός και ο Αστέρης ζητούν από εκείνη εξηγήσεις για το αν κρύβεται πίσω από τους πυροβολισμούς στο σπίτι των Βρουλάκηδων. Το αρνείται, αλλά δεν τους πείθει. Την ίδια στιγμή ο αστυνόμος συνεχίζει τις έρευνες και η Αργυρώ αποφασίζει να μείνει μόνιμα στην Κρήτη για να μην αφήσει απροστάτευτη την οικογένειά της. Και λόγω του Αστέρη φυσικά.



Ο Μανόλης δειλιάζει δίπλα στον δολοφόνο

Σε μια συζήτηση με τον κολλητό του Νικηφόρο, που ακόμη μια φορά αναρωτιέται ποιος σκότωσε τον πατέρα του, ο Μανόλης (που τον λούζει κρύος ιδρώτας κάθε φορά που γίνεται αναφορά στο θέμα), του λέει πως μπορεί να είναι κάποιος από το περιβάλλον της οικογένειας, τον οποίο δεν υποψιάζονται. Ο Μαθιός κρυφακούει την κουβέντα τους και παίρνει τα μέτρα του. Προσπαθεί να περνά τον περισσότερο χρόνο του δίπλα στην Βασιλική την οποία βοηθά σε όλες τις υποθέσεις του σπιτιού. Είναι ο νέος προστάτης της οικογένειας και φέρεται σαν πατέρας στον Νικηφόρο.


https://www.instagram.com/p/CUU8YqFIAnP

Νέος ηθοποιός μπαίνει απόψε στην σειρά

Ο Διονύσης Μαρκάκης, τον οποίο υποδύεται ο Μιχάλης Αλικάκος, είναι ο ιδιοκτήτης ενός ξενοδοχείου στο Ρέθυμνο και φαίνεται να γνωρίζει πολύ καλά τον Κώστα. Δείχνει γοητευτικός, ήρεμος και βοηθητικός προς όλους, αλλά κρύβει κάτι σκοτεινό. Η εμφάνισή του θα παίξει καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις. ‘Ερχεται για να πάρει εκδίκηση από εκείνον που του πήρε την κοπέλα που αγαπούσε στο παρελθόν. Μεταξύ μας, το μυαλό μας σε τέτοιες ιστορίες όλο στην 'Ασπα πηγαίνει.

alikakos sasmos copy

Ο Μιχάλης Αλικάκος δεν είναι άγνωστος στο τηλεοπτικό κοινό, καθώς στο παρελθόν είχε συμμετοχή σε μεγάλες τηλεοπτικές παραγωγές. Από το «Περί ανέμων και υδάτων» στο Mega, το «Άκρως οικογενειακόν » στον ΑΝΤ1, «Στο φως του φεγγαριού» στο Mega, «Λόλα» στον ΑΝΤ1, «Κλινική περίπτωση» επίσης στο Mega.