Τηλεθέαση: Νίκη για 'Aγριες Μέλισσες και Σασμό, πολύ καλές επιδόσεις για GNTM και Γη της ελιάς

Κατερίνα Μπούσιου
Τηλεθέαση: Νίκη για 'Aγριες Μέλισσες και Σασμό, πολύ καλές επιδόσεις για GNTM και Γη της ελιάς

Το πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου των Άγριων Μελισσών ήταν πρώτο και στις προτιμήσεις του κοινού στην πιο σκληρή τηλεοπτική βραδινή... μάχη για τη φετινή σεζόν. 

Φωτιά πήρε η prime time ζώνη μετά τις 21.00 το βράδυ με τρία σίριαλ σε σκληρή μάχη (Σασμό, Γη της ελιάς, Άγριες Μέλισσες) και ένα διαγωνισμό ομορφιάς όπως είναι το GNTM να μονοπωλούν το 85% του τηλεοπτικού κοινού που είχε ανοιχτούς τους τηλεοπτικούς του δέκτες το βράδυ. 'Ημασταν όλοι με ένα τηλεκοντρόλ στο χέρι. Να μην ξέρεις τι να πρωτοδείς!

Από την Κρήτη στην Μάνη και στο Διαφάνι!

Η παρθενική εμφάνιση του Αιμίλιου Χειλάκη, του Νίκου Κουρή και του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου, το….φανελάκι του Κωνσταντή που έγινε trend στο twitter, μαζί φυσικά με όλο το υπόλοιπο καστ που έλειψε από τους θαυμαστές των Άγριων Μελισσών, έφερε την σειρά στην κορυφή στο δυναμικό κοινό φτάνοντας το 31%.

Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει και επίδοση της σειράς απόψε το βράδυ, λόγω και των ανατροπών που έρχονται στις ζωές των ηρώων μας.

Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος εγκαταλείπει την Ελένη, ο Μελέτης παντρεύεται και ο Ακύλας επιτίθεται!


https://www.instagram.com/p/CUXLJSgKvF4

Ο Σασμός στον Alpha από τις 21.00 μέχρι τις 22.15 έφτασε μέχρι το 31% και τίποτε δεν τον...σταματά.

Η Γη της ελιάς κινήθηκε από το 14,2% μέχρι το 18,2% στο δυναμικό κοινό σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία. Η σειρά ευνοήθηκε χθες..σεναριακά, καθώς είχαμε καυτές εξελίξεις με τα δύο αγαπημένα ζευγάρια, τον Στάθη και την Ιουλία, αλλά και τον Μάνο με την Μαρίνα.

Η σέξι φωτογράφηση των παικτών του GNTM άρεσε στους τηλεθεατές και το show κράτησε την δυναμική του φτάνοντας το 22,4% (μετά τις 23.00). 'Αλλωστε χθές είχαμε και την επιλογή της τελικής 20άδας με τους παίκτες που κέρδισαν την πολυπόθητη είσοδο στο σπίτι.



Η μάχη με τις …κατσαρόλες και πρεμιέρα με το δεξί και για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Τα μαγειρικά reality δυστυχώς δεν κατάφεραν να έχουν άνοδο στην τηλεθέαση, αντιμετωπίζοντας ένα τόσο σκληρό ανταγωνισμό με την μυθοπλασία. Το Top chef στον ΣΚΑΪ ξεκίνησε με 4,9% για να καταλήξει στο 3% στο δυναμικό κοινό, ενώ το Game of Chefs στον ΑΝΤ1 ξεκίνησε από 7,1% για να κλείσει λίγο πριν δώσει την σκυτάλη στις Άγριες Μέλισσες στο 10%.


https://www.instagram.com/p/CUXIQ23qbTo

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει κάθε λόγο να χαμογελά με την δική του πρεμιέρα αφού από την αρχή του The 2night show είχε υψηλές επιδόσεις που έφτασαν το 22% τις οποίες ωστόσο δεν κράτησε μετά τις 24.00. ‘Ήταν ωστόσο μια εκπομπή που συζητήθηκε αρκετά, όπως θα συζητηθεί και η σημερινή, με καλεσμένη τη Φαίη Σκορδά.