Δέσποινα Βανδή: Το πάρτι γενεθλίων για τον αγαπημένο της φίλο Βασίλη (video)

Δέσποινα Βανδή: Το πάρτι γενεθλίων για τον αγαπημένο της φίλο Βασίλη (video)

Τα stories της Δέσποινας Βανδή στο Instagram.

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Δέσποινα Βανδή το τελευταίο διάστημα. Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη, η τραγουδίστρια έχει βρει και πάλι το χαμόγελό της και περνάει όμορφες στιγμές με αγαπημένους της φίλους.

Αυτό συνέβη και το βράδυ της Τρίτης (29/9/21) που η τραγουδίστρια βγήκε στο κέντρο της πόλης και γιόρτασε τα γενέθλια του αγαπημένου της φίλου, Βασίλη Χαραλαμπόπουλου.

Νέα έξοδος για τη Δέσποινα Βανδή στα γενέθλια του φίλου της

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την πρώτη κοινή εμφάνιση σε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας της Δέσποινας Βανδή με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη, η τραγουδίστρια διασκέδασε στα γενέθλια του αγαπημένου της φίλου, επίσης Βασίλη (του Χαραλαμπόπουλου αυτή τη φορά) και απαθανάτισε τις όμορφες στιγμές μέσα από το Instagram account της.

desp1navandi genethlia

Η Δέσποινα Βανδή γιόρτασε μαζί με τη Μαρία Καβογιάννη και άλλους αγαπημένους φίλους, τα γενέθλια του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της πόλης, με τα stories της να αναφέρουν: «Γιορτάζουμε τον φίλο μας» και «Μόνο ευτυχία Βασίλη μου».



Όπως θα δεις και στα βίντεο παρακάτω, η Δέσποινα Βανδή ποζάρει με την αγαπημένη της φίλη Μαρία Καβογιάννη και δείχνει πολύ χαρούμενη κι ευτυχισμένη.

Η έξοδος με τον Βασίλη Μπισμπίκη που φούντωσε τις φήμες περί σχέσης

Εδώ και λίγο καιρό υπάρχουν κάποιες φήμες που θέλουν τη Δέσποινα Βανδή να είναι σε σχέση με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Ο ηθοποιός συμμετείχε πέρυσι στην παράσταση «Ο Συλλέκτης» με τον καλό φίλο της Δέσποινας, Αργύρη Αγγέλου, κι εκεί φαίνεται πως γνωρίστηκαν οι δυο τους.

Δέσποινα Βανδή- Βασίλης Μπισμπίκης: Η πρώτη κοινή έξοδος και η άγνωστη φιλία (photos)

Δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση για τη μεταξύ τους σχέση, όμως τα στιγμιότυπα της εφημερίδας που πρόβαλε το Πρωινό του Ant1 έριξαν λάδι στη φωτιά.



Η Soula Glamorous είχε διαψεύσει την είδηση αυτή μέσα από το account της, ωστόσο φαίνεται οι δυο τους κάνουν πολύ καλή παρέα.

«Αν ήταν μαζί θα ήταν πολύ ωραίο ζευγάρι. Αν ήταν μαζί», ανέφερε στη διάρκεια της εκπομπής της Τρίτης ο Γιώργος Λιάγκας.