Από το GNTM στην Ιταλία - Ο Αιμιλιάνο Μάρκου ποζάρει για τον οίκο Armani

Από το GNTM στην Ιταλία - Ο Αιμιλιάνο Μάρκου ποζάρει για τον οίκο Armani

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος ποζάρει δίπλα του και επιβεβαιώνει για μία ακόμα φορά ότι το GNTM αλλάζει τη ζωή των μοντέλων.

Το Greece’s Next Top Model έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα μεγάλο και πιστό κοινό. Σε κάθε σεζόν, οι θεατές συντονίζονται στους δέκτες τους για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των διαγωνιζομένων για να πείσουν τους κριτές ότι αξίζουν τον τίτλο του next top model της Ελλάδας.

Μοντέλα, όπως ο Αιμιλιάνο Μάρκου, αποδεικνύουν ότι το GNTM πράγματι μπορεί να αλλάξει τη ζωή ενός μοντέλου και, μετά την έξοδό του από αυτό, προτάσεις των πιο διάσημων οίκων μόδας τους «χτυπούν» την πόρτα.



Ο Αιμιλιάνο στο Dolce & Gabbana Alta Moda Show

Έχει περάσει μόλις ένας μήνας από την πασαρέλα του Αιμιλιάνο στο σόου του Dolce & Gabbana στη Βενετία. Σε ένα φαντασμαγορικό γεγονός στην Piazzetta San Marco, ο διάσημος οίκος μόδας παρουσίασε ρούχα που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και ως «έργα τέχνης». Και, μπορεί η Jennifer Lopez να έκλεψε την παράσταση με ένα total outfit του οίκου (σ.σ. ένα μαύρο baroque floral παντελόνι, ένα crop top με κρύσταλλα και μία επιβλητική κάπα από πράσινο μετάξι), όμως ο Αιμιλιάνο αποτέλεσε βασικό θέμα των συζητήσεων. Ένας λόγος – τα κατάξανθα μαλλιά του.

Wow! Ο Αιμιλιάνο του GNTM έβαψε τα μαλλιά του κατάξανθα για το Dolce&Gabbana Alta Moda Show

Ο Αιμιλιάνο στον Armani

https://www.instagram.com/p/CUSLfZyoc_p

Μετά τη συμμετοχή του στο fashion show του οίκου Dolce & Gabbana, ο Αιμιλιάνο επιστρέφει με περισσότερα σημαντικά νέα. Το μοντέλο πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του Armani για τη νέα του συλλογή. Για τη συνεργασία σου με τον ιταλικό οίκο, μετέβη στην Ιταλία, όπου και φωτογραφήθηκε δίπλα στον Ανδρέα Αθανασόπουλο.

https://www.instagram.com/p/CUYR-otMhrC

PFW: H SS22 ζωντανή συλλογή του Kenneth Ize είναι βασισμένη στην κληρονομιά του σχεδιαστή

Δες περισσότερες φωτογραφίες από το ταξίδι του στη συνέχεια...