Chrissy Teigen: Ο θρήνος για τον έναν χρόνο από την απώλεια του γιου της Jack

Πατούλια Κατερίνα
Chrissy Teigen: Ο θρήνος για τον έναν χρόνο από την απώλεια του γιου της Jack

Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για την Chrissy Teigen.

Ήταν ένας χρόνος θρήνου και μεγάλων αλλαγών για την Chrissy Teigen και η εβδομάδα αυτή είναι ημέρα μνήμης για τον χρόνο που πέρασε από την απώλεια του γιου της Jack.

Με μια πριν αδημοσίευτη φωτογραφία, η Teigen απευθύνθηκε στον γιο της. Η εικόνα δείχνει την 35χρονη στο κρεβάτι του νοσοκομείου, με τον σύζυγό της John Legend λίγο μετά τον τοκετό και την απώλεια του τρίτου τους παιδιού.

H νέα φωτογραφία από την ημέρα γέννησης και θανάτου του Jack

«Και στον γιο μας που σχεδόν αποκτήσαμε, πριν έναν χρόνο μου έδωσες τον μεγαλύτερο πόνο που μπορούσα να φανταστώ και μου έδειξες πως μπορώ να τα ξεπεράσω όλα, ακόμα κι αν δεν το ήθελα. Δεν μπόρεσα να σε φροντίσω αλλά ήρθες και μου μου έδειξες πώς να αγαπήσω τον εαυτό μου και να τον φροντίσω, αφού τα σώματά μας είναι πολύτιμα και η ζωή ένα θαύμα. Μου είπαν πως θα γίνει πιο εύκολο αλλά δεν έχει συμβεί ακόμα, η μαμά και ο μπαμπάς θα σε αγαπούν για πάντα».


https://www.instagram.com/p/CUY5Ko6Fh0H/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ανάρτηση που είχε σοκάρει

«Είμαστε σοκαρισμένοι και νιώθουμε αυτόν τον πόνο για τον οποίο μόνο έχεις ακούσει, και δεν έχεις νιώσει ποτέ στο παρελθόν. Δεν καταφέραμε ποτέ να σταματήσουμε την αιμορραγία και να δώσουμε στο μωρό μας τα υγρά που χρειαζόταν, παρά τις πολλές σακούλες με αίμα. Απλά δεν ήταν αρκετό.

οτέ δεν αποφασίζαμε τα ονόματα των παιδιών μας πριν αυτά γεννηθούν. Για κάποιον λόγο όμως, είχαμε ήδη αρχίσει να αποκαλούμε τον μικρούλη στην κοιλιά μου, Jack. Για πάντα λοιπόν θα είναι ο Jack για εμάς. Ο Jack δούλεψε πολύ σκληρά για να γίνει μέλος της οικογένειάς μας και θα είναι για πάντα.
Στον Jack μας λοιπόν - Συγγνώμη που αυτές τις λίγες πρώτες στιγμές της ζωής σου συνάντησες τόσες πολλές δυσκολίες, που δεν μπορέσαμε να σου δώσουμε το σπίτι που χρειαζόσουν για να επιβιώσεις. Θα σε αγαπάμε για πάντα», είχε γράψει η Τeigen στη συγκλονιστική εκείνη ανάρτησή της, την οποία είχε συνοδεύσει από τις φωτογραφίες γέννησης του Jack.

Κύμα συμπαράστασης με σχόλια αγάπης για το μωρό που έχασε η Chrissy Teigen



Μετά την απώλεια του Jack, η Teigen είχε φτιάξει ένα τατουάζ προς τιμήν του. (Δες εδώ το ξεχωριστό νόημα)

Το σκάνδαλο με το μπούλινγκ

Λίγους μήνες μετά την απώλεια του Jack, η Teigen βρέθηκε μπλεγμένη σε ένα σκάνδαλο που την έκανε να εγκαταλείψει για μήνες τα social media.

Η τηλεπερσόνα των ΗΠΑ, Courtney Stodden,κατηγόρησεσε συνέντευξή της την Teigenότι την παρενοχλούσε online όταν ήταν έφηβη, προσβάλλοντάς τη και φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να την προτρέψει να αυτοκτονήσει.

Μέσα στον Μάιο του 2021 η Chrissy Teigen είχε κάνει ορισμένα tweets στα οποία ζητούσε δημόσια συγγνώμη από τη Stodden.Τότε, εκείνη είχε δεχθεί τη «συγγνώμη» αφήνοντας αιχμές, όμως, ότι η Teigen προχώρησε σε αυτήν την κίνηση για να μην αμαυρωθεί η φήμη της.

Τον Ιούνιο, η Teigen επέστρεψε στο Instagram γράφοντας:


https://www.instagram.com/p/CQG-1eyNHvE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Το ξέρω. Τόσο καιρό ήμουν ήσυχη και κανένας δεν ήθελε να ακούσει για εμένα, αλλά θέλω να ξέρετε ότι έκατσα στη γωνία μου και τιμωρήθηκα. Έκατσα και σκέφτηκα όλα όσα έκανα», έγραψε η Teigen και συνέχισε: