Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας συναντήθηκε με τις Σταμίραινες και το Twitter αποθέωσε τη σκηνή

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας συναντήθηκε με τις Σταμίραινες και το Twitter αποθέωσε τη σκηνή

Η συνάντηση Ακύλα Μεγαρίτη με τις  Ελένη, Ασημίνα και Δρόσω δεν πέρασε απαρατήρητη.

Οι Άγριες Μέλισσες έχουν κάνει δυναμική επάνοδο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και από τη Δευτέρα (27/9) που ξεκίνησε ο τρίτος κύκλος τα επεισόδια είναι ένα κι ένα. Οι τηλεθεατές δεν προδίδουν τις μέλισσες που έχουν αγαπήσει τα τελευταία τρία χρόνια και το έχει δείξει τις τελευταίες ημέρες με τα νούμερα της τηλεθέασης.

Το επεισόδιο της Τετάρτης (29/9) είχε καρδιοχτύπι για το πώς θα καταφέρει ο Μπάμπης να σώσει τον Λάμπρο από τους αστυνομικούς και να τον πάει με ασφάλεια στο κρησφύγετο, αλλά και αγωνία για τη συνάντηση του Ακύλα με τις αδερφές Σταμίρη.



Η συνάντηση του Ακύλα Μεγαρίτη με τις Σταμίραινες σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στο Twitter

Το επεισόδιο της Τετάρτης ξεκίνησε με την top σκηνή που ολοκληρώθηκε εχθές. Ο Ακύλας πήγε στο σπίτι των Σταμίραινων κι εκεί τον πέτυχε η Ελένη. Η συζήτηση που είχαν ήταν επική, με το βλέμμα της Ελένης να λέει πολλά περισσότερα από το στόμα της.

Ο Ακύλας εξήγησε στην Ελένη και στις αδερφές της που βγήκαν έξω αργότερα πως ήθελε απλά να δει τον χώρο που πέθανε ο αδερφός του, δείχνοντάς τους το καλό του πρόσωπο. Μεταξύ άλλων ανέφερε πως ήταν υπέροχος άνθρωπος και ο ίδιος δεν ενέκρινε τις επιλογές του (#what?).

Οι Σταμίραινες όμως δεν μασάνε από απειλές. Το twitter το ξέρει καλά αυτό και το έδειξε.

Άγριες Μέλισσες: Ο Ζάχος ζητάει από τον Λάμπρο να παραδοθεί και το Twitter διχάστηκε μαζί του

Χαμός στο Twitter με τη συνάντηση Ακύλα-Σταμίραινες

Ο Ακύλας φόρεσε το καλό του πρόσωπο και προσπάθησε να ρίξει στάχτη στα μάτια των τριών αδερφών. Όμως όλοι ξέρουν τι εστί αδερφές Σταμίρη. Ξεχνάς άλλωστε πως ξεκίνησαν όλα; Στο ίδιο σημείο και λίγο πιο πίσω ο Σέργιος Σεβαστός έπεσε νεκρός από τα χέρια τους, στην προσπάθειά τους να σωθούν.

Γιάννης Κουκουράκης: Η δύσκολη στιγμή του Κωνσταντή στις Άγριες Μέλισσες και το μέλλον με τη Δρόσω

Η συνάντηση αυτή ξύπνησε μνήμες πρώτου κύκλου στους χρήστες του Twitter και τα σχόλια ήταν επικά.