Δανάη Μιχαλάκη: Η άγνωστη λεπτομέρεια για τον γάμο της και το ενδεχόμενο να γίνει μαμά (video)

Πατούλια Κατερίνα
Δανάη Μιχαλάκη: Η άγνωστη λεπτομέρεια για τον γάμο της και το ενδεχόμενο να γίνει μαμά (video)

Η Δανάη μιχαλάκη ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε από καρδιάς για όλα.

Η 29χρονη Δανάη Μιχαλάκη, η Δρόσω Σταμίρη από τις Άγριες Μέλισσες, ήταν προσκεκλημένη και φέτος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2Night Show.

Η Μιχαλάκη μίλησε και για την τρίτη σεζόν από τις Άγριες Μέλισσες αλλά και για τον γάμο της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου που έλαβε χώρα στη Σύρο στις 7 Αυγούστου 2021, ανήμερα στα γενέθλιά της.

Όσον αφορά το μυστήριο, η Δανάη υπήρξε αποκαλυπτική, ξαφνιάζοντας με μια λεπτομέρεια που δεν γνωρίζαμε.

Δανάη Μιχαλάκη: Παντρεύτηκε στη Σύρο - Αποκλειστικές φωτογραφίες από το γαμήλιο πάρτι (photos)

Αρχικά η Δανάη αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του κόσμου για τον γάμο της και τόνισε:

«Το καταλαβαίνω το ενδιαφέρον για τον γάμο μου αλλά πρέπει να σέβεσαι ότι κάποιος πρέπει να κρατήσει προσωπική την προσωπική του ζωή. Δεν ένιωσα να ξεπερνιούνται τα όρια, καλό όμως θα ήταν να υπάρχουν και να καταλαβαίνουν ποιοι θέλουν να μιλούν για τα προσωπικά τους και ποιοι όχι», τόνισε η Δανάη.


https://www.instagram.com/p/CTKzumio86F/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έπειτα αποκάλυψε μαζί με τον Γρηγόρη πως στο έθιμο με την ανθοδέσμη, η ίδια αποφάσισε να τρέξει και να ζητήσει από τα κορίτσια που ήθελαν την ανθοδέσμη να την προλάβουν, σε ένα πιο χιουμοριστικό σκηνικό. Όπως τόνισε αργότερα, πάντα άρεσε και στην ίδια να συμμετέχει αλλά δεν είχε πιάσει ποτέ την ανθοδέσμη σε κάποιον παλιότερο γάμο.

Η Δανάη δεν έκρυψε την χαρά της που στον γάμο της έδωσαν το παρόν πολλοί συνάδελφοί της από τις Άγριες Μέλισσες, τονίζοντας πως όλη αυτή η παρέα είναι σωστό τρελοκομείο.

Κι όταν ρωτήθηκε αν ήταν όνειρο που είχε από μικρή να παντρευτεί, η Δανάη εξήγησε τη δική της κοσμοθεωρία:



«Δεν ήταν αυτοσκοπός, θυμάμαι πως ήθελα πάντα να βρω τον άνθρωπό μου, το άλλο μου μισό, να γυρνάς σπίτι στον άνθρωπό σου, να κάνεις οικογένεια αλλά πρέπει να βρεθεί ο κατάλληλος. Τη μέρα που έγινε η πρόταση γάμου ήμασταν για φαγητό, δεν το περίμενα αλλά το είχαμε συζητήσει».

Όσο για το ταξίδι στου μέλιτος στην Ιταλία, η Μιχαλάκη εξήγησε πως επισκέφτηκε με τον αγαπημένο της τη βόρεια Ιταλία με στάσεις σε αγαπημένους προορισμούς όπως η λίμνη Κόμο, η Βενετία αλλά και η Βερόνα την οποία ήθελε πάντα να επισκεφτεί και στην οποία ανέβηκε και στο σπίτι αλλά και στο μπαλκόνι της Ιουλιέτας.

Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Η ευχή της Κομνηνού για το εγγόνι που θέλει

Για το ενδεχόμενο να γίνει σύντομα μαμά, η Δανάη αποκάλυψε:

«Είναι νωρίς ακόμα, δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μας αλλά θα το θέλαμε να συμβεί».

Στην ερώτηση αν θα συνεργαζόταν με τον σύζυγό της ή την μητέρα του, Φιλαρέτη Κομνηνού η 29χρονη αποκάλυψε πως θα το έκανε με χαρά αλλά εξήγησε πως θα ήθελε να αποφύγει μια συνεργασία με τον σύζυγό της αν εκείνος είχε τον ρόλο του σκηνοθέτη.