Σασμός: Ο έρωτας Αστέρη και Αργυρώς βγαίνει στο φως!

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Ο έρωτας Αστέρη και Αργυρώς βγαίνει στο φως!

Το κρυμμένο σημείωμα δημιουργεί υποψίες στη μαμά Καλλιόπη.

«Να έχεις κάποιον να σε κοιτά όπως ο Μαθιός την Βασιλική» γιατί όλες οι γυναίκες φαν της τηλεοπτικής σειράς Σασμός στον Alpha, αυτό σκέφτονται, κάθε φορά που βλέπουν τον Δημήτρη Λάλο που υποδύεται τον Μαθιό. Σήμερα θα δούμε και σκηνές από το παρελθόν του, όταν η Βασιλική θυμάται τον έρωτα των νεανικών τους χρόνων και τον λόγο που τελικά τον άφησε για τον Στεφανή. ‘Έχουμε και πιο σημαντικές εξελίξεις. Η Καλλιόπη (Μαρία Τζομπανάκη) βρίσκει ένα σημείωμα της ‘Αρτζι (όταν η Αργυρώ είχε συστηθεί με αυτό το όνομα στον Αστέρη στην πρώτη συνάντηση) και της μπαίνουν υποψίες για κρυφό δεσμό του γιού της.


https://www.instagram.com/p/CUcO-n9ogzK

Καλλιόπη καλεί Στέλλα

Η μαμά Σταματάκη έχει βάλει μπροστά το σχέδιο για να μεταπείσει το γιό της και να γυρίσει στην αγκαλιά της πρώην αρραβωνιαστικιάς του Στέλλας, πριν να είναι αργά. Αυτό κάνει τον Αστέρη να είναι μέσα στην ένταση μαζί της χωρίς να της εξηγεί το λόγο και από την άλλη πλευρά ακόμη πιο βαθιά ερωτευμένος με την Αργυρώ. Ο μόνος που τον συμπονάει είναι ο αδελφός του ο Μαθιός χωρίς να γνωρίζει βέβαια ποια είναι η κοπέλα που έχει ξετρελάνει τον αδελφό του. Παρόλα αυτά έχει μια παράξενη συνάντηση με την Αργυρώ, εκείνη αισθάνεται άβολα, αλλά εκείνος δεν καταλαβαίνει τον λόγο.

Spoiler Σασμός: Ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος αλλά ο Μανόλης βάζει τον Πέτρο στην φυλακή!

Η Βασιλική νιώθει ενοχές για τον χωρισμό από το Μαθιό

Πιεσμένη τότε από την οικογένειά της, η Βασιλική όταν ήταν μικρή κοπέλα, είχε αναγκαστεί να χωρίσει από τον Μαθιό και να παντρευτεί τον Στεφανή. Και στο χθεσινό επεισόδιο μάλιστα είδαμε πως το έχει μετανιώσει γιατί με τον συγχωρεμένο σύζυγο ούτε ταίριαζε, αλλά ούτε πέρασε όμορφη ζωή. Σήμερα θα δούμε σε flash back στιγμιότυπα κάποιες ωραίες αλλά και κάποιες δυσάρεστες αναμνήσεις εκείνης της εποχής. Μακάρι τότε να είχε αλλάξει τις αποφάσεις που πήρε. Ακόμη δεν ξέρει ότι είναι ο δολοφόνος, ενώ ο Μανόλης ο μόνος μάρτυρας δέχεται ξανά ειρωνείες και πιέσεις από την αδελφή του. Φυσικά και φοβάται να μιλήσει.



Μετανιωμένη που δεν έχει ενδώσει τόσα χρόνια στον έρωτα του Αντώνη είναι και η Μαρίνα, αλλά αντιλαμβάνεται ότι ίσως είναι αργά, γιατί τον βλέπει στην αστυνομία με την βοηθό του Ντίνα να έχουν έρθει πολύ κοντά. (τι να κάνει και αυτός, βαρέθηκε να περιμένει τόσα χρόνια). Δεν καταλαβαίνει ακόμη πόσο σημαντική βοήθεια θα της προσφέρει εκείνος στην συνέχεια και σε πόσο δύσκολη θέση θα βρεθεί κινδυνεύοντας να χάσει τα πάντα, για να την σώσει.


https://www.instagram.com/p/CUcle7RI4VZ

Την ίδια στιγμή η Στέλλα που έχει αναλάβει ως πελάτη τον Κώστα θα καταλάβει ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας και θα προσπαθήσει αρχικά να τον βοηθήσει. Και οι δύο πιστεύουν ότι το να αποκαλύψει στην αστυνομία ότι ξέρει είναι ο μόνος δρόμος! ‘Όχι όμως απαραίτητα και ο πιο σωστός!

#Ο Κώστας σίγουρα δεν είναι καλός άνθρωπος