Άγριες Μέλισσες: Οι αντάρτες ανακαλύφθηκαν και το Twitter αποθέωσε την πιο ανατριχιαστική σκηνή

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες: Οι αντάρτες ανακαλύφθηκαν και το Twitter αποθέωσε την πιο ανατριχιαστική σκηνή

13 tweets αποθέωσαν την top σκηνή του επεισοδίου και ο Λάμπρος συγκλόνισε με την ερμηνεία του.

Μόλις τέσσερις ημέρες έχουν περάσει από την πρεμιέρα της τρίτης σεζόν των Άγριων Μελισσών και τα μέχρι στιγμής επεισόδια δεν έχουν περάσει απαρατήρητα. Η πλοκή της σειράς και η εξέλιξη του σεναρίου δεν σε έχει κάνει να βαρεθείς ούτε λίγο, αντιθέτως σε έχει γεμίσει αγωνία για τη συνέχεια και την τύχη του Λάμπρου.

Και αναφερόμαστε στον Λάμπρο, αφού έπειτα από φτιαχτές κατηγορίες από τον Ακύλα Μεγαρίτη καταζητείται ως μέλος μιας ακραίας οργάνωσης που σκοπό της έχει να ανατρέψει την επανάσταση στη διάρκεια του καθεστώτος των Συνταγματαρχών. Ο δάσκαλος φυγαδεύτηκε στο ίδιο μέρος όπου κρυβόταν ο Προκόπης και κάποιοι ακόμη.

orfanidis melisses

Photo credit: @foivos_petr

Οι αντάρτες ανακαλύφθηκαν και πιάστηκαν και το Twitter ανατρίχιασε

Το επεισόδιο της Πέμπτης (30/9) είχε ως επίκεντρο την αναζήτηση του πρώην στρατιωτικού Δημήτρη Ορφανίδη, ο οποίος κρυβόταν στο ίδιο μέρος με τον Προκόπη και τον Λάμπρο. Μια απερισκεψία του Μπάμπη έβγαλε από την αποθήκη τους δύο Διαφανιώτες, με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν και εν τέλει να εκτελούν μόνο τους αντάρτες.

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας συναντήθηκε με τις Σταμίραινες και το Twitter αποθέωσε τη σκηνή

Μόνο που ο Λάμπρος στην προσπάθεια του να φέρει βοήθεια για τον Μπάμπη έπεσε επάνω στη στιγμή της εκτέλεσης. Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος στη σκηνή αυτή απέδειξε πόσο καλός ηθοποιός είναι, αφού χωρίς καν να μιλήσει έδωσε μια καταπληκτική ερμηνεία.

Στο τέλος συνελήφθη με τον Μπάμπη και τον Προκόπη και το τι θα συμβεί θα το δεις τη Δευτέρα.


https://www.instagram.com/p/CUdYrUxAgOa

Τα σχόλια που αποθέωσαν την πιο ανατριχιαστική σκηνή

Ολόκληρο το επεισόδιο της Πέμπτης είχε σκηνές άξιες σχολιασμού, όπως η έκρηξη έξω από το σπίτι του Ακύλα, το τετ-α-τετ της Ζωής με τον Κωνσταντή και το ξέσπασμά της, αλλά και τον διάλογο του Νικηφόρου με τον νομάρχη, όμως μία ήταν αυτή που ανατρίχιασε το Twitter.

Όταν οι αντάρτες πιάστηκαν και δέθηκαν, ο Δημήτρης Ορφανίδης ξεκίνησε να τραγουδά το «Πότε θα κάνει ξαστεριά». Οι σύντροφοί του τον συνόδευσαν πριν αρχίσουν να πέφτουν νεκροί από τους παρακρατικούς τους καθεστώτος.

Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη επιστρέφει για να βάλει τον πατέρα της στην φυλακή!

Το twitter έμεινε άφωνο και δεν σταμάτησε να σχολιάζει το πόσο ανατριχιαστική ήταν αυτή η σκηνή.

Δες τα σχόλια στη galley παρακάτω.