Κατερίνα Ζαρίφη: «Το ‘αδυνάτισες’ με ενοχλεί το ίδιο με το ‘πάχυνες’»

Κατερίνα Ζαρίφη: «Το ‘αδυνάτισες’ με ενοχλεί το ίδιο με το ‘πάχυνες’»

Η Κατερίνα Ζαρίφη απαντάει σχετικά με το θέμα της απώλειας κιλών αλλά και για τις προσωπικές της σχέσεις.

Η Κατερίνα Ζαρίφη εμφανίστηκε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και μίλησε για ποικίλα προσωπικά της θέματα. Η συζήτησε άρχισε με ένα θέμα που έχει απασχολήσει αρκετά την επικαιρότητα της showbiz, δηλαδή την απώλεια βάρους της.

Η δημοσιογράφος δήλωσε ότι την ενοχλεί όταν της λένε συνέχεια ότι αδυνάτισε, με την ίδια λογική που την ενοχλεί όταν κάποιος της λέει ότι πάχυνε.

Η Κατερίνα Ζαρίφη στην πιο ανατρεπτική της φωτογραφία της και υπάρχει λόγος (photos)



Οι δηλώσεις της Κατερίνας Ζαρίφη σχετικά με την απώλεια κιλών

«Το ‘αδυνάτισες’ με ενοχλεί το ίδιο με το ‘πάχυνες’. Φυσικά, κολακεύομαι με το να μου πει κάποιος ‘Είσαι σε πολύ ωραία φάση’, όμως, εγώ μπορεί την επόμενη εβδομάδα να πέσω ψυχολογικά και να βάλω πάλι 5 κιλά. Θέλω να πω ότι το να αλλάζει ένας άνθρωπος πολλές φορές μπορεί να είναι σε σχέση με τη ψυχολογία του»

https://www.instagram.com/p/CT7g960sNnN

Οι πλαστικές επεμβάσεις

Η δημοσιογράφος δε δίστασε να απαντήσει με χιούμορ και σχετικά με το αν έχει προβεί σε πλαστικές επεμβάσεις.

«Δεν έχω κάνει. Εγώ είμαι από τις τηλεοπτικές που ακόμη δεν το έχουν ξεκινήσει το βαρύ το μπέτωμα. Αν χρειαστεί, όλα θα τα μπετώσω», είπε και συνέχισε για να απαντήσει στην ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με το αν έχει κάνει botox. «Περισσότερο εγώ κάνω καθαρισμούς και τέτοια. Βλέπεις, κινούνται όλα. Βλέπεις τη ρυτίδα, ρινοπαρειακές, όλα»

https://www.instagram.com/p/CUZYiIIs-mf

Ο πρώην της και η... παρακολούθηση

Η Κατερίνα Ζαρίφη ήταν για 9 χρόνια με τον πρώην της, Γιάννη. Με αφορμή, λοιπόν, εκείνον σχολίασε ότι παρακολουθήσει σύντροφό της, χωρίς να διευκρινίζει, ωστόσο, σε ποιον αναφέρεται.

«Ο Γιάννης είναι οικογένεια. Ήμασταν 9 χρόνια μαζί. Είναι πια ο Γιάννης της Κατερίνας. Το ξέρουν όλοι»

Κατερίνα Ζαρίφη: Τη ρώτησαν αν της λείπει ο πρώην της και έδωσε την πιο απρόσμενη απάντηση

«Έχω παρακολουθήσει. Δεν έχω ψάξει κινητό γιατί είμαι λίγο ατσούμπαλη και φοβάμαι ότι θα πέσει, θα σπάσουν οι οθόνες και θα γίνουμε ρόμπα. Έχω μιλήσει σε κοπέλες που ήξερα ότι μπορεί να διεκδικούν και να μην ήξεραν ότι παίζω στο σκηνικό. Έχω δει ιντερνετικά τι παίζει, τα like και τα άλλα»

Όσο για το πιο περίεργο μέρος που έχει συνευρεθεί ερωτικά, αυτό είναι… η εφορία!