Κομάντα και Δράκοι: Το Twitter υποκλίνεται στον Λευτέρη Κοκογιαννάκη για τον ρόλο του «Ντόντο»

Κομάντα και Δράκοι: Το Twitter υποκλίνεται στον Λευτέρη Κοκογιαννάκη για τον ρόλο του «Ντόντο»

Το Twitter συντονίστηκε στη νέα σειρά του Mega και ο Ντόντο έχει κερδίσει τον τίτλο του πιο αγαπημένου χαρακτήρα.

Η σειρά «Κομάντα και Δράκοι» του Mega έφτασε και ο Θοδωρής Παπαδουλάκης, μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε με το «Νησί» το 2010, έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις. Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου, προβλήθηκε το δεύτερο επεισόδιο της σειράς και το σκηνικό θύμιζε περισσότερο από ποτέ Χολιγουντιανές παραγωγές sci-fi. Σίγουρα από άποψη πλοκής και καλοδουλεμένης εκτέλεσης.

Πολλά στοιχεία της σειράς ξεχωρίζουν. Το γεγονός ότι διαδραματίζεται στο σήμερα, υπό το χρονικό πλαίσιο μίας πανδημίας, με μάσκες και κοινωνικές αποστάσεις, φέρνει τον θεατή πιο κοντά από ποτέ στα δρώμενα, ακόμα κι αν αυτά έχουν το στοιχείο του υπερφυσικού.

Κομάντα και δράκοι: Το Twitter έκανε Νο1 trend τη νέα σειρά του Mega με περισσότερα από 4200 σχόλια

Το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου (10/10)Το διάσημο cast και η ερμηνεία του Ντόντο

Ηθοποιοί, όπως ο Γιάννης Ζουγανέλης και η Ελένη Φιλίνη στελεχώνουν ένα cast μεγάλων ονομάτων. Ο Βασίλης Μπισμπίκης επανέρχεται τηλεοπτικά μετά τις Άγριες Μέλισσες. Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτοί που κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Βασίλης Μπισμπίκης: Μα τι είναι επιτέλους το Κομάντα και Δράκοι που πρωταγωνιστεί; Έχουμε απάντηση!

Ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης υποδύεται τον Ντόντο -γιο της Βενετίας με την οποία ζει στο βουνό του Καλοχωρίου- και με την ερμηνεία του κατάφερε να βρίσκεται σε πληθώρα από tweets των χρηστών στο Twitter που υποκλίθηκαν, όχι μόνο στη σειρά ως σύνολο αλλά (κυρίως) και στον ρόλο του ηθοποιού.

https://www.instagram.com/p/CUf1PWRM9MW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης είναι 26 ετών, έχει καταγωγή από την Κρήτη και είναι Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής στο IEK Χανίων.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικά από τα tweets που έγιναν για τον Ντόντο.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @komantakaidrakoi

DPG Network