Ο Δημήτρης Σκουλός λατρεύει την οικογένειά του - Η απρόσμενη δήλωση για τρίτο παιδί

Ο Δημήτρης Σκουλός λατρεύει την οικογένειά του - Η απρόσμενη δήλωση για τρίτο παιδί

Ο κριτής του Greece's Next Top Model κάνει τα πιο όμορφα σχόλια για τη σύζυγο και τα παιδιά του.

Τον απολαμβάνουμε μέσα από το Greece’s Next Top Model στην καρέκλα του κριτή και έχει αναδειχθεί σε έναν από τους tv sweathearts της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο Δημήτρης Σκουλός είναι ένας καταξιωμένος φωτογράφος, του οποίου οι φωτογραφίες έχουν τυπωθεί στις σελίδες των σπουδαιότερων διεθνών περιοδικών μόδας. Δε διστάζει να πει τη γνώμη του, είτε αυτή είναι θετική είτε αρνητική, ενώ χρησιμοποιεί αφοπλιστική ειλικρίνεια σε οποιαδήποτε από τις δύο περιπτώσεις.

GNTM: Σκουλός vs Καράβας! Ποιος είναι το fashion icon του Instagram; (photos)



Ο Σκουλός λατρεύει την οικογένειά του

Ο Σκουλός, όμως, δεν είναι μόνο ένας ικανός επαγγελματίας, αλλά -κυρίως- ένας δοτικός μπαμπάς και σύντροφος. Με τη σύζυγό του, Τζέλα, συμπληρώνει φέτος 13 χρόνια γάμου, ενώ μαζί έχουν αποκτήσει δύο κόρες, την 8χρονη Μάιρα και τη μικρή αδερφή της που γεννήθηκε στις 12 Ιουλίου 2021.

https://www.instagram.com/p/CROY3LArVWh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ήθελα να κάνω παιδιά. Μ’ αρέσει η οικογένεια. Όλος μου ο ελεύθερος χρόνος είναι η οικογένειά μου. Δεν κάνω τίποτα άλλο, πέρα από το που πάω και παίζω τένις 1,2,3 φορές την εβδομάδα για μια ωρίτσα. Αυτή είναι η ζωή μου. Η δουλειά μου, η οικογένειά μου και τίποτα άλλο. Θα ήθελα να έχω περισσότερα παιδιά, αλλά δεν ξέρω αν η γυναίκα μου με βλέπει και με ακούει τώρα. Θα πάω σπίτι και θα με περιμένει τηγάνι. Είναι δυόμιση μηνών το μωράκι. Θηλάζει αποκλειστικά και έχουμε κάτι μαραθώνιους τώρα. Αντέχει, είναι θηρίο, δε μασάει», είπε και συνέχισε σχετικά με τη βοήθεια που δίνει στη γυναίκα του: «Δεν έχω στήθος να δώσω. Ό,τι μπορώ (κάνω)»

Πιο ερωτευμένος από ποτέ ο Δημήτρης Σκουλός! Αυτή είναι η photo που ανέβασε

Ο θαυμασμός για τη γυναίκα του

Ο Σκουλός αναφέρθηκε και στη σύζυγό του την οποία αγαπάει πολύ και θαυμάζει, όπως φαίνεται μέσα από τα λεγόμενά του:

«Έχω πολύ καλό κορίτσι. Δεν είναι μόνο ότι είναι όμορφη γυναίκα, ότι είναι το κορίτσι μου, ότι είναι η γυναίκα μου. Έχω καλό άνθρωπο κοντά μου. Δεν κάνω τίποτα αν δε συμβουλευτώ τη γυναίκα μου. Για όλα. Κι εκείνη εμένα. Ομάδα. Αυτό περνάμε και στη μεγάλη, γιατί η μικρή δεν μπορεί να καταλάβει. Ότι είμαστε ομάδα»