Η αποκάλυψη της Amal Clooney για τα δίδυμα- Τι τους έμαθε στην καραντίνα ο George Clooney;

1 SHARE

Η Ella και ο Alexander είναι 4 ετών πια και είναι πολύ έξυπνα σύμφωνα με τους γονείς τους.

Το 2017 η εγκυμοσύνη της Amal Clooney  έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία. Ο πιο περιζήτητος εργένης του Hollywood όχι μόνο είχε παντρευτεί, αλλά θα γινόταν και μπαμπάς σε δύο υπέροχα παιδάκια.

Η καραντίνα που βίωσε όλος ο πλανήτης λόγω της πανδημίας τα τελευταία δύο χρόνια επηρέασαν και την Amal με τον George που όμως βρήκαν τρόπο να απασχολούν τα δίδυμά τους.

amal george clooney1

Η red carpet εμφάνιση των Amal-George Clooney μετά από καιρό

Το βράδυ της Κυριακής (3/10) ο George Clooney συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Amal Clooney παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας The Tender Bar, την οποία και σκηνοθέτησε.

Ενώ βρισκόταν στο κόκκινο χαλί, ο 60χρονος ηθοποιός/σκηνοθέτης και η 43χρονη δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων αποκάλυψαν πώς ήταν η ζωή με τα τετράχρονα δίδυμα τους, τον Alexander και την Ella, ενώ ήταν όλοι σε καραντίνα κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Brad Pitt -George Clooney: Ξανά μαζί στη μεγάλη οθόνη μετά από 13 χρόνια

«Ήταν καλά. Αισθάνεσαι τόσο άσχημα για τον κόσμο και για όλα αυτά, ξέρεις… », ανέφερε αρχικά ο George στο Entertainment Tonight. «Αλλά τα παιδιά μας είναι 4 τώρα και ήταν δυόμισι όταν ξεκίνησε όλο αυτό. Οπότε καταλαβαίνεις, δεν έχασαν και πολλά από τον έξω κόσμο. Δεν χρειάστηκε να τους μάθω τριγωνομετρία στο σπίτι».

Η αποκάλυψη της Amal για τον σύζυγό της και όσα έμαθε στα παιδιά

Η Amal στη συνέχεια πρόσθεσε ότι ο George ήταν ένας «σπουδαίος» δάσκαλος για τα δίδυμα τους, αλλά του βγήκε πολύ έντονα η πλευρά του κατεργάρη.

«Δεν περιμένουμε παιδί»: George και Amal Clooney βάζουν τέλος στις φήμες εγκυμοσύνης

«Διδάσκει κυρίως φάρσες προς το παρόν», είπε η Amal. «Αλλά θα δούμε αν θα εξελιχθεί όλο αυτό».

Τότε ο George Clooney πρόσθεσε: «Λοιπόν, νομίζω ότι αυτά μπορούν πραγματικά να αποδώσουν με την πάροδο του χρόνου».

1 SHARE
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ