Σασμός: Οι Βρουλάκηδες σύμφωνα με το Twitter, έριξαν το Instagram και το Facebook!

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Οι Βρουλάκηδες σύμφωνα με το Twitter, έριξαν το Instagram και το Facebook!

Οι χρήστες του Twitter απέδωσαν χιουμοριστικά την ευθύνη στον Σασμό την ώρα που μπλόκαρε Facebook, Instagram και Whatsapp!

Η πτώση στα συγκεκριμένα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Ιnstagram, Facebook, Whatsapp) που είχε παγκόσμιο αντίκτυπο, δεν έμεινε ασχολίαστη από τους Έλληνες χρήστες του Twitter, του μοναδικού μέσου που λειτουργούσε χωρίς διακοπή. Και οι θαυμαστές του Σασμού στον Alpha με τα χιουμοριστικά σχόλιά τους έριξαν τις ευθύνες μέσω της Καλλιόπης Σταματάκη, που αλλού παρά στους Βρουλάκηδες, τους μόνιμους εχθρούς των Σταματάκηδων! 'Aλλωστε, αφορμή ζητούσε εκείνη για να τα ρίξει στην αντίπαλη οικογένεια!



Αποθεώθηκαν Μαθιός και Βασιλική!

Η συνάντηση του ζευγαριού που ξαναθυμήθηκε τον έρωτά που έζησε στα νιάτα του, οι κρυφές πληγές του παρελθόντος και η παραδοχή του Μαθιού ότι ποτέ δεν ξέχασε, έφερε μεγάλη συγκίνηση στους χρήστες, ειδικά βέβαια όταν το τελευταίο πλάνο έπεσε σε εκείνον και είδαμε το flashback στο παρελθόν με τον Δημήτρη Μπάση να ερμηνεύει το τραγούδι «Κάθε μέρα» σε μουσική του Νίκου Τερζή και στίχους του Γιάννη Κότσιρα.

Ο Μαθιός ως...ναυτάκι αποθεώθηκε (καλά αυτό δεν είναι πρωτότυπο!) ενώ έγινε σύγκριση με την Βασιλική όταν έπαιζε στην σειρά «Εραστής δυτικών προαστίων» στο Mega με τον νεαρό τότε Αλέξη Γεωργούλη!

Spoiler Σασμός: Ο έρωτας Μαθιού και Βασιλικής έγινε τραγούδι. Είναι ο Νικηφόρος γιος τους;

sasmos xadi

Η συμπόνοια στον Μανόλη!

Φυσικά λίγο πριν το τέλος είδαμε τον Μαθιό να παίρνει σχεδόν με το ζόρι τον Μανόλη στο αυτοκίνητό του για να τον αφήσει στο Ρέθυμνο και λίγο πριν τους τίτλους τέλους του είπε να βγει έξω από το αυτοκίνητο. Οι περισσότεροι βέβαια παρατήρησαν το βλέμμα και τον φόβο του μικρού και έσπευσαν να δηλώσουν συμπαράσταση! Βέβαια να σας πούμε ότι στο επεισόδιο της Τρίτης θα δούμε ότι απλά του κάνει ψυχολογικό πόλεμο, γιατί γνωρίζει ότι ο μικρός από τον φόβο του δεν θα τον προδώσει ότι είναι ο δολοφόνος του Στεφανή.

Αχ καημένε Μανόλη τι σου έμελλε να πάθεις!

Δείτε στην photo gallery τα χιουμοριστικά αλλά και τα συγκινητικά σχόλια των χρηστών του Twitter.