Θες να στολίσεις το σπίτι στο πνεύμα του Halloween; Πάρε ιδέες από τα διάσημα σπίτια

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Θες να στολίσεις το σπίτι στο πνεύμα του Halloween; Πάρε ιδέες από τα διάσημα σπίτια

Kourtney Kardashian, Kylie Jenner, January Jones και Vanessa Hudgens δίνουν τον παλμό.

Ο μήνας έχει κιόλας 5 και το Hollywood έχει ήδη μπει σε Halloween mood. Το Halloween είναι προ των πυλών και οι celebs έχουν ήδη αρχίζουν να στολίζουν τα σπίτια τους. To Halloween είναι για τους ξένους celebrities ότι είναι για εμάς οι Απόκριες, και κάπως νιώθουμε ήδη το feeling τους.

Και αν και είναι ένα ξενόφερτο έθιμο, αρκετοί στολίζουν και το «γιορτάζουν» και στην Ελλάδα. Πίσω στο Hollywood όμως για να σου πούμε πως αρκετοί celebs έχουν ξεκινήσει ετοιμασίες και μπορείς να το δεις μέσα από το Instagram account τους.

kourtneykardash halloween5

Το έθιμο του Halloween

Το Halloween γιορτάζεται τη νύχτα της 31ης Οκτωβρίου όπου τα μικρά παιδιά μεταμφιέζονται κατά κανόνα σε κάτι «τρομακτικό» και επισκέπτονται σπίτια μαζεύοντας πολλά γλυκά, το γνωστό «trick or treat». Αποτελεί εξέλιξη της αρχαίας Κελτικής γιορτής Samhaim. Στη σημερινή της μορφή η γιορτή δεν ασχολείται πια με τα φαντάσματα και τα πνεύματα, αλλά περισσότερο με διασκέδαση, γιορταστικές μεταμφιέσεις και γλυκίσματα. Για τους Κέλτες η μέρα αυτή σημάδευε το τέλος της συγκομιδής και την αρχή του χειμώνα, ενώ ταυτόχρονα η αλλαγή της εποχής ήταν μια γέφυρα ανάμεσα στον πάνω κόσμο και στον κόσμο των νεκρών.

Οι celebrities στο εξωτερικό επιλέγουν και αλλάζουν ολόκληρη τη διακόσμηση του σπιτιού τους, προκειμένου να συμβαδίζει με την εποχή, χαρίζοντας στους followers στα social media μοναδικές εικόνες.

5 κινηματογραφικές ηρωίδες που μπορείς να ενσαρκώσεις για creepy Halloween

Οι celebrities έχουν ήδη κάνει την αρχή στον στολισμό

Μπορεί το Halloween επίσημα να απέχει περίπου 25 μέρες, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείς ήδη να αρχίσεις να στολίζεις το σπίτι σου. Αυτό έχουν αρχίσει να κάνουν και οι stars του Hollywood, δίνοντας μας μια γεύση από αυτά που έρχονται.

Η Kylie Jenner ξεκίνησε ήδη να διακοσμεί με κολοκύθες το εσωτερικό του σπιτιού της, αλλά και να φτιάχνει γλυκά με την τρίχρονη Stormi να βοηθάει πολύ τη μαμά της. Στο ίδιο mood και η Kourtney Kardashian η οποία δειλά-δειλά ξεκίνησε τους στολισμούς, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό μέρος του σπιτιού της.


https://www.instagram.com/p/CUfyIOspIUT

Μάλιστα δε δίστασε να ανεβάσει στα stories της φωτογραφίες από προηγούμενα Halloween parties, κάνοντας ένα refresh στη μνήμη μας με τα κοστούμια που έχει επιλέξει κατά καιρούς.

Η Kate Middleton σε φωτογραφίες από το Halloween του 2007 είναι απλά αγνώριστη

Η January Jones συνδύασε Halloween και καλοκαίρι μαζί

Η January Jones δεν είναι μια ηθοποιός η οποία μπορεί να σου περάσει απαρατήρητη. H 43χρονη ηθοποιός όλο το καλοκαίρι δεν σταμάτησε να ανεβάζει φωτογραφίες με το μαγιό της, μπικίνι ή ολόσωμο, δείχνοντάς μας παράλληλα το καλλίγραμμο κορμί της.

Κάπως έτσι συνέβη και με το Halloween décor του σπιτιού της. Η January ανέβασε στο Instagram της φωτογραφίες αγκαλιά με σκελετούς και σκιάχτρα, φορώντας ένα bikini top και μία μίνι φούστα, με τα καλλίγραμμα πόδια της να κλέβουν την παράσταση αν μη τι άλλο.



Μπες στη gallery και δες περισσότερες φωτογραφίες.