Σασμός: Ο Μαθιός φοβίζει τον Μανόλη να μην μιλήσει ενώ η Καλλιόπη κρυφακούει τον Αστέρη!

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Ο Μαθιός φοβίζει τον Μανόλη να μην μιλήσει ενώ η Καλλιόπη κρυφακούει τον Αστέρη!
Ο Μαθιός δείχνει ξανά το σκληρό του πρόσωπο! 

Κανείς δεν θέλει να είναι στην θέση του Μανόλη στον Σασμό στον Alpha, που δεν του φτάνει ο φόβος που ήδη έχει, επειδή είδε τον δολοφόνο, τώρα έχει και τον Μαθιό να τον προειδοποιεί εμμέσως, πλην σαφώς να μην μιλήσει. Την ίδια στιγμή η Αργυρώ επίσης φοβισμένη, ομολογεί στην μητέρα της ότι έχει γνωρίσει κάποιον αλλά ακόμη δεν της αποκαλύπτει την ταυτότητά του, ενώ η Καλλιόπη κρυφακούει τον Αστέρη και καταλαβαίνει πως ο γιός της είναι τρελά ερωτευμένος.


https://www.instagram.com/p/CUpJ2FIlTuw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν θα θέλαμε να είμαστε απόψε στην θέση του Μανόλη

Είχαμε μείνει στο χθεσινό επεισόδιο την ώρα που ο Μαθιός βγάζει από το αυτοκίνητο τον Μανόλη για να…ξεμουδιάσουν. Σήμερα θα δούμε την εξέλιξη της σκηνής με το να τον πιάνει στοργικά από τον ώμο και να του λέει, με αυτό το βλοσυρό του γνωστό ύφος «Αν έτυχε να δεις κάτι, πρέπει να είσαι σίγουρος, απολύτως σίγουρος για το τι θα πεις. Γιατί αλλιώς μπορεί να μπλέξεις άσχημα! Γιατί μέσα στην ταραχή μπορεί να μην είσαι σίγουρος τι είδες» Το μήνυμα…σίγουρα, ελήφθη με τον Μανόλη να τρέμει φυσικά σύγκορμος. Μόλις δείτε την σκηνή θα καταλάβετε τι πέρασε.



Ο μικρός βέβαια με την στάση του έχει ξεσηκώσει και τις υποψίες του Παπα Μιχάλη αλλά και του διοικητή της αστυνομίας που είναι σίγουροι πως ξέρει ποιος σκότωσε τον Στεφανή. Η Βασιλική από την άλλη πλευρά μοιράζεται κάποιες σκέψεις της με τον Μαθιό για τις τύψεις που μπορεί να έχει ο δολοφόνος. Με τον ίδιο βέβαια προς στιγμήν να ταράζεται.

Ο έρωτας δεν κρύβεται

Σήμερα θα δούμε και την πρώτη προσέγγιση της Αργυρώς με την μητέρα της για την προσωπική της ζωή. Είναι αυτό που λέμε το πηγαίνει σιγά σιγά μέχρι να της αποκαλύψει, πως αυτός ο άντρας που την κάνει ευτυχισμένη, είναι ο γιός του φονιά του πατέρα της! Η μαμά Μαρίνα φυσικά είναι χαρούμενη που η κόρη της γνώρισε κάποιον, αλλά την έχει φάει η περιέργεια για το ποιος είναι. Αργούν όμως ακόμη αυτές οι αποκαλύψεις στην οικογένεια Βρουλάκη. Αντίθετα στην αντίπαλη οικογένεια, η Καλλιόπη κρυφακούει τον Αστέρη που λέει στην Αργυρώ πως είναι ο έρωτας της ζωής του και πιάνει τα μαλλιά της από την απόγνωση!

Σασμός: Ο έρωτας Αστέρη και Αργυρώς βγαίνει στο φως!


https://www.instagram.com/p/CUkQX2Wo0wz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Θοδώρα και Πετρής ξανά μαζί αλλά για λίγο…

Η πρώτη προσέγγιση πέτυχε και τώρα το πρώην ζευγάρι κάνει μια δειλή προσπάθεια για να είναι μαζί, αφήνοντας προς το παρόν στην άκρη ότι εκείνη ετοιμάζεται να παντρευτεί. Ο Πετρής έχει τις επιφυλάξεις του και το λέει ξεκάθαρα ενώ η Θοδώρα μάλλον έχει άγνοια κινδύνου γιατί δεν υπολογίζει τις συνέπειες αν ο μέλλων σύζυγος της, υποψιαστεί κάτι. Και οι δύο κάνουν ένα...περίεργο παιχνίδι.



Δεν πρόκειται όμως να αφήσει το γάμο της για να ξαναγυρίσει στον Πέτρο. Ακόμη και όταν εκείνος την προσεγγίσει εκείνη περισσότερο τον αποδέχεται για να τον εκδικηθεί, παρά γιατί τον αγαπά!

Δείτε στη photo gallery σκηνές backstage με τους αγαπημένους ηθοποιούς του Σασμού.

(πηγή κεντρικής φωτό: Instagram @sasmos_alphatv_official