Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη γύρισε από το Παρίσι και το Twitter αποθέωσε το χαστούκι στον Μελέτη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη γύρισε από το Παρίσι και το Twitter αποθέωσε το χαστούκι στον Μελέτη

Ένα standing ovation στην Πηνελόπη Σεβαστού.

Κάθε μέρα που περνάει τα επεισόδια των Άγριων Μελισσών γίνονται όλο και καλύτερα και η μία έκπληξη διαδέχεται την άλλη. Ήταν γνωστό πως στο επεισόδιο της Τρίτης (5/10) θα επέστρεφε η Πηνελόπη από το Παρίσι, όμως κανείς δεν περίμενε πως οι σκηνές που θα προβάλλονταν θα έκανε το Twitter να τρελαθεί.

Η Πηνελόπη Σεβαστού επέστρεψε ως «τιμωρός» και η πρώτη της επαφή με τον Μελέτη ήταν ακριβώς έτσι όπως την περίμενες.

Η Πηνελόπη χαστουκίζει τον Μελέτη και το Twitter την αποθεώνει

Το επεισόδιο της Δευτέρας τελείωσε με τον Μελέτη να πηγαίνει την οικογένεια Μεγαρίτη στο αρχοντικό των Σεβαστών. Μόνο που δεν υπολόγιζε πως εκεί θα βρει και την Πηνελόπη που είχε μόλις επιστρέψει από το Παρίσι.



Η Κορίνα συστήθηκε στην Πηνελόπη και μόλις άκουσε το επίθετό της, της γύρισε το μάτι. Η Πηνελόπη θυμόταν πολύ καλά ποιο ήταν το επίθετο του Αχιλλέα που σκότωσε τον Μιλτιάδη και έγινε ταύρος σε υαλοπωλείο. Φυσικά το highlight της σκηνής εκείνης ήταν η έξαλλη Σεβαστού που χαστούκισε τον Μελέτη φωνάζοντάς του πως είναι κτήνος, που δεν σεβάστηκε ούτε το σπίτι που ξεψύχησε η Ανέτ.

Άγριες Μέλισσες: Τα βασανιστήρια του Λάμπρου ξεκίνησαν και το Twitter σπάραξε

Η ερμηνεία της μοναδική και το Twitter όρθιο για ένα standing ovation προς τιμήν της Πηνελόπης Σεβαστού που «δίκασε» τον Μελέτη.

Ο διάλογος Πηνελόπης-Μελέτη δεν πέρασε απαρατήρητος

Η Πηνελόπη έφυγε από το σπίτι έξαλλη για τους στάβλους, ο Μελέτης την ακολούθησε και ο μεταξύ τους διάλογος δεν πέρασε απαρατήρητος από το Twitter.

Ο Μελέτης προσπάθησε να δικαιολογήσει τον Μεγαρίτη, όμως η Πηνελόπη δεν είναι πια το άβουλο κοριτσάκι που πίστευε ότι της έλεγε. Αυτήν ακριβώς την ατάκα της είπε κι εκείνος έμεινε άφωνος.

Άγριες Μέλισσες: Η Βιολέτα επιστρέφει και η νέα δασκάλα φέρνει ταραχή στο χωριό!

Μόλις δε του επιβεβαίωσε πως ήρθε για τη δίκη του Δούκα, καθώς δεν έχει ξεχάσει τι έχει κάνει και τι έχει συμβεί το Twitter την αποθέωσε διπλά.


https://www.instagram.com/p/CUqRM0Fgi7Z

Δόξα και τιμή στην Πηνελόπη Σεβαστού! Δες τα tweets στη gallery που ακολουθεί παρακάτω.