Κι όμως υπάρχει celebrity που δεν κατάλαβε ότι έπεσε το Instagram και -απίστευτο- είναι η Μπόμπα

Κι όμως υπάρχει celebrity που δεν κατάλαβε ότι έπεσε το Instagram και -απίστευτο- είναι η Μπόμπα

Μπορεί όλος ο πλανήτης να συζητούσε το #FacebookDown και #InstagramDown, αλλά η Χριστίνα Μπόμπα δεν κατάλαβε τίποτα. 

Ήταν 4 Οκτωβρίου όταν ξαφνικά Facebook και Instagram σταμάτησαν να λειτουργούν. Εκείνο το απόγευμα η πρώτη αντίδραση ήταν ο ένας να κοιτάει τον άλλον, σχετικά με το αν είχε καταλάβει σωστά και οι βασικές πλατφόρμες επικοινωνίας είχαν πράγματι… «πέσει».

Αφού, λοιπόν, όλοι πήραν απόφαση ότι δεν υπάρχει κάποιο παγκόσμιο alert, τα Μέσα άρχισαν να γράφουν περί hacking, ενώ κατέληξαν να αποδίδουν τη σύγχυση που δημιουργήθηκε σε ένα λάθος του network traffic. Ό,τι και να συνέβη, οι celebrities που βασίζονται στα social media για τη δουλειά τους, απευθύνθηκαν μέχρι και στο Twitter. Εκτός από τη Χριστίνα Μπόμπα που δεν κατάλαβε καν τι συνέβη.

Οι δίδυμες κόρες της Χριστίνας Μπόμπα 2 μήνες μετά τη γέννα - Το κόλπο για να μένουν ήσυχες

Η Χριστίνα Μπόμπα δεν κατάλαβε ότι έπεσε το Instagram

Δύο μέρες μετά την απώλεια του Facebook και του Instagram, η Χριστίνα Μπόμπα, που έγινε μαμά στις 23 Ιουνίου του 2021 αποκτώντας δύο κοριτσάκια, εμφανίστηκε στη διάσημη πλατφόρμα για να πει κάτι εντελώς απρόσμενο… Ότι δεν κατάλαβε τίποτα! Για το γεγονός, οφείλεται ένα κρύωμα που βρήκε μάνα και κόρες οικογενειακώς.



«Έχω χαθεί λίγο. Ούτε καν κατάλαβα ότι έπεσε το Instagram. Φανταστείτε. Είμαστε στο σπίτι, συναχωμένες, μαμά και κόρες. Καταλαβαίνεις πώς είναι να έχεις δύο μωρά συναχωμένα στο σπίτι», ακούγεται να λέει.

https://www.instagram.com/p/CTsD5ulIicc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Χριστίνα Μπόμπα: Μας δείχνει το σώμα της 40 μέρες μετά την γέννηση των διδύμων (vid)

Η Χριστίνα Μπόμπα ανεβάσει συχνά φωτογραφίες με τις κόρες της. Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικές από αυτές.