Μεγάλο spoiler on air: Έτσι τελειώνει ο Σασμός- Αυτή είναι η μοίρα του Μαθιού (video)

Πατούλια Κατερίνα
Μεγάλο spoiler on air: Έτσι τελειώνει ο Σασμός- Αυτή είναι η μοίρα του Μαθιού (video)

Ο Γιώργος Αμούτζας έκανε την αποκάλυψη για τον Σασμό.

Ο Γιώργος Αμούτζας, ο Νικηφόρος Σταματάκης από τον Σασμό βρέθηκε καλεσμένος στη Ναταλία Γερμανού και στο Καλύτερα δεν γίνεται στον Alpha.

Ο Νικηφόρος από τη σειρά της κρητικής βεντέτας στον Alpha, έκανε πολλές αποκαλύψεις στον αέρα της εκπομπής και μίλησε για την πιο δύσκολη σκηνή στη δημοφιλή σειρά.

O ρόλος του Νικηφόρου στον Σασμό

«Ήμουν ο τελευταίος ηθοποιός που έκλεισε στη σειρά, όταν υπογράψαμε βρεθήκαμε στην παρουσίαση και με την χειραψία έμαθα πως ο Νικηφόρος θα πάθε μια σειρά από πράγματα δύσκολα. Ένιωσα μια αμηχανία, έμαθα για την δολοφονία του τηλεοπτικού πατέρα μου, έμαθα πως θα μεγαλώσω με τον Μαθιό».



Ο Νικηφόρος μαθαίνει πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του πατέρα του

Στην ερώτηση για το τι θα γίνει όταν ο Νικηφόρος μάθει πως ο Μαθιός, ο δεύτερος πατέρας του ήταν ο πραγματικός δολοφόνος του πατέρα του, ο Αμούτζας έκανε την μεγάλη αποκάλυψη.

«Ο Νικηφόρος είναι ο τραγικός μας ήρωας. Και αυτό το λέω γιατί δεν θα μάθει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή. Και δε θα μάθει πολλά. Και θα συμβούν και άλλα πολλά τραγικά γεγονότα.

Τόσο σημαντικά όπως η δολοφονία του Στεφανή. Ο Νικηφόρος αυτά δεν τα ξέρει. Τώρα με βάση το βιβλίο υπάρχει μια τελευταία σκηνή όπου ο Νικηφόρος έχει μάθει από τον Αστέρη ότι ο Μαθιός είναι... ο δολοφόνος του πατέρα του. Παίρνει την απόφαση λοιπόν ο Νικηφόρος να πάει να σκοτώσει τον Μαθιό.

Σασμός: Ο Μαθιός trend-άρει στο Twitter για τον φόνο του Στεφανή και οι fans δεν το πιστεύουν


https://www.instagram.com/p/CTwxueXISvW

Και δεύτερη σεζόν για τον Σασμό;

Ο Αμούτζας συνέχισε δίνοντας κι άλλα spoilers τονίζοντας:

«Αυτό είναι μια από τις τελευταίες σκηνές του βιβλίου. Το βιβλίο είναι γνωστό. Μπορεί να αργήσουμε πολύ να τα δούμε. Υπάρχουν πολλά σενάρια και δεν ξέρουμε αν θα πάμε δεύτερη σεζόν, μένουν αρκετές απαντήσεις. Μέχρι και την τελευταία στιγμή ο Νικηφόρος δε θα πάρει ποτέ μια ξεκάθαρη απάντηση».

Τι θα συμβεί στον Σασμό τη Δευτέρα:



Η αποκλειστική σκηνή στην οποία αποκαλύπτεται η εγκυμοσύνη της Στέλλας.